MASCOT® WORKWEAR

Turvajalkineiden merkinnät

Pikainen katsaus erilaisiin turvajalkineisiin. Kaikki MASCOTin sandaalit, saappaat ja kengät on merkitty pienillä kuvakkeilla. Täältä näet, mitä kuvakkeet tarkoittavat.
ESD

ESD

ESD-hyväksytyssä kengässä on ESD-hyväksytty pohjallinen. Tällä merkinnällä varustettu jalkine johtaa staattisen sähköisyyden pois kehosta.

Uskomattoman pitävä pohja

Kengän pohjassa on uskomaton pito tehokkaalla liukuestolla. Pohja on läpäissyt sekä SRA-testin (pesuainetta keraamisella pinnalla) että SRB-testin (öljyä teräspinnalla), joten se sai automaattisesti SRC-merkinnän, joka on paras mahdollinen pidon normi.

Ergonominen komposiittivarvassuoja

Varvassuoja suojaa varpaita iskuilta ja paineelta, testattu 200 jouleen asti (EN 12568). Komposiittivarvassuoja ei sisällä metallia. Komposiitti ei ole lämpöä johtava materiaali. Sen vuoksi se tarjoaa mukavuutta sekä kylmissä että lämpimissä ympäristöissä.

Ergonominen alumiinikärki

Kärkisuojan tarkoituksena on suojata varpaita ulkoisilta iskuilta ja paineelta. Suojan on testattu kestävän 200 joulen iskuja ja painetta. Ergonomisesti oikein muotoillussa alumiinisessa kärkisuojuksessa varpaat mahtuvat liikkumaan esim. polvistuessa ja se suojaa hyvin myös iso- ja pikkuvarvasta.

Kärjen teräsvahvike

Kärkisuojan tarkoituksena on suojata varpaita ulkoisilta iskuilta ja paineelta. Suojan on testattu kestävän 200 joulen painetta (SFS-EN 12568).

TPU-vahvistus

TPU-vahvike on pintanahan päälle ommeltu ylimääräinen kärkivahvike. Vahvike parantaa huomattavasti jalkineen kestävyyttä ja käyttöikää.

Pronose

ProNose on pintanahan päällä olevan ylimääräisen kärkivahvikkeen nimi. Jalkineen kärkeen suihkutettu vahvike parantaa huomattavasti jalkineen kestävyyttä ja käyttöikää. Jalkine soveltuu polvilla työskentelyyn.

Nilkkasuojus

Nilkkaa suojelee sivuilta tulevilta iskuilta MASCOTin erikoisvalmisteinen nilkkasuojus. Se suojaa telaluuta jalkineen sisä- ja ulkosivulla.

Teräksinen pistosuoja

Jalkineen pohjassa on ohut teräslevy, joka estää nauloja ja teräviä esineitä tunkeutumasta jalkineeseen ja jalkaan. Teräksinen naulaanastumissuoja on testattu EN 12568 -standardin mukaisesti.

MS3-tekstiili

MASCOT® FOOTWEAR -jalkineissa on erikoistekstiilistä valmistettu naulaanastumissuoja. Naulasuoja on ISO-sertifioitu SFS-EN 20345 -standardin mukaisesti, ja täyttää S3-jalkineiden vaatimukset. Tekstiilinaulasuojan etuja ovat jalkineen joustavuus, tehokas suoja kylmää ja kuumaa vastaan sekä hyvä käyttömukavuus.

Tarttumakuvio

Pohjan profiili estää liukastumisen tikkailla.

Geelityyny

Pitkulainen monitoimilenkkituki on valmistettu jäykästä nailonista. Lenkkituki tukee jalan keskiosaa ja varmistaa, että jalka taipuu oikeasta kohdasta.

Monitoimigeelityyny

Erikoisvalmisteinen monitoimilenkkituki on valmistettu jäykästä nailonista. Se tukee jalan keskiosaa ja saa jalkineen taipumaan oikein. Lenkkitukeen on sisäänrakennettu iskua vaimentava vaahtopehmuste. Lenkkituki varmistaa, että kanta osuu aina tähän pehmusteeseen, jolloin jalkineessa on hyvä jalansija ja selän kuormittuminen vähenee.

PU/TPU-pohjamateriaali, kestää 120°C

Comfort-pohja on valmistettu PU:sta ja juoksupohja TPU:sta. Pohjat kestävät 120°C. TPU on erittäin hyvin kulutusta kestävää termoplastista polyuretaania. Kaikki MASCOTin PU/TPU –pohjat ovat öljyn- ja bensiinin kestäviä.

PU/PU-pohja, kestää 140°C

Sekä välipohja että ulkopohja on valmistettu PU:sta. Pohjat kestävät 140°C. PU on vaahdotettua polyuretaania, joka vaimentaa iskuja tehokkaasti eikä luista. Kaikki MASCOTin PU/PU–pohjat ovat öljyn- ja bensiininkestäviä.

PU/kumipohja, kestää 180°C

Välipohja on valmistettu PU:sta ja ulkopohja kumista. Kumi on erittäin lämmönkestävää ja kestää jopa 180°C. Kaikki MASCOTin PU/kumipohjat ovat öljyn- ja bensiininkestäviä ja sekä tiettyjä kemikaaleja kestäviä.

PU/kumipohja, kestää 300°C

Välipohja on valmistettu PU:sta ja ulkopohja kumista. Kumi on erittäin lämmönkestävää ja kestää jopa 300°C kontaktilämpöä. Kaikki MASCOTin PU/kumi –pohjat kestävät öljyä, bensiiniä ja tiettyjä kemikaaleja.

MASCOTEX®

MASCOTEX®-pintamateriaalissa olevan kalvon ansiosta jalkine on hengittävä ja vedenpitävä. Vedenpitäviä jalkineita koskevan standardin mukaisen jalkineen tulee kestää vettä vähintään neljä tuntia. MASCOTEX® on tämän standardin mukainen.

Vettähylkivä päällinen

WRU (Water Repellent Upper) tarkoittaa vettä hylkivää pintaa.

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Have a safe day!
 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385