MASCOT® WORKWEAR

Merkinnät

Hengittävä

Vedenpitävän vaatteen hengittävyys on olennaista, jos tekee hikistä työtä viileissä olosuhteissa. Jos kosteus ei pääse haihtumaan, se imeytyy vaatteisiin. Kosteissa vaatteissa tulee äkkiä kylmä.

Eristävä

Kun vaatteessa on tämä symboli, se pitää sinut lämpimänä kylmässä ympäristössä.

Nopeasti kuivuva

Kosteutta siirtävien vaatteiden tulee kuivua nopeasti, muuten hiki jää kankaan ulkopinnalle ja voi johtaa palelemiseen. Nopeasti kuivuvasta materiaalista hiki haihtuu nopeasti kokonaan. Kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva vaate takaa parhaan mahdollisen mukavuuden riipumatta aktiviteettitasosta.

Saumaton

Symbolia käytetään sivusaumattomissa vaatteissa, yleensä alusvaatteissa. Sivusaumattomat vaatteet ovat käytössä mukavia, koska niissä ei ole saumoja tai etikettejä, jotka voivat ärsyttää tai hiertää.

Likaa hylkivä

Jotta fluoresoivat vaatteet olisivat huomiota herättäviä, niiden tulee olla puhtaita. Se ei aina ole ihan helppoa. Siksi MASCOT tarjoutuu pitämään ne puhtaina. Teflon® -käsittely tekee vaatteista likaa hylkivät, jolloin kirkas väri pysyy pidempään huomiota herättävänä.

Magneetti

Magneetit mahdollistavat helpon sulkemisen, esimerkiksi rintataskuissa tai ruuvien ja kärkien säilyttämisen riipputaskuissa. Henkilöt joilla on tahdistin tai ICD eivät voi käyttää tuotteita joissa on magneetteja. Magneettisuudelle herkät esineet on pidettävä poissa magneeteista.

Kevyt

Tämä symboli ilmoittaa, että työvaate on kevyt ja eikä ole niin vahvaa kangasta kuin yleensä käytetään MASCOT tuotteissa. Voit valita tällä symbolilla varustettuja tuotteita jos etsit kevyttä laatua, esimerkiksi työskentelet sisätiloissa ja/tai lämpimissä olosuhteissa.

Vettähylkivä

Vaatteissa joissa on tämä symboli on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Kuitenkin on mahdotonta tietyillä materiaaleilla suojata saumoja teippaamalla. Tästä syystä tuotetta ei voida luokitella 100% vedenpitäväksi, vain vettähylkiväksi.

Ergonominen malli

Kaikki MASCOTin vaatteet on tietenkin tehty liikkumista varten. Jos kuitenkin haluat olla varma, että vaatteesi tukevat ja auttavat sinua työssäsi sekä istuvat kaikissa asennoissa, kannattaa valita ergonominen malli vaate. Siinä on tilaa kurkotella, polvistella jne.

Riipputaskut

Välttämätön työkalu sinulle, joka käytät nauloja, ruuveja ja poranteriä. Valitse tasku, jossa on magneetti yläosassa, niin sinun ei tarvitse kaivella taskun pohjia tarvikkeita etsiessäsi. Riipputaskuja voi myös ostaa erikseen.

Polvitaskut

Jos käytät työssäsi polvisuojia, tiedät miten tärkeää mukava työasento on. MASCOTin polvitaskujen muotoilu takaa, että polvisuoja on aina oikealla paikalla polvistuessasi.

Hikeä läpäisevä

Useimmat materiaalit voivat imeä hikeä. Muutamat materiaalit pystyvät vielä parempaan – ne kuljettavat hien pois, jolloin ihoa vasten oleva vaatekerros ei tunnu kostealta eikä kylmältä. Hikeä läpäisevä materiaali ihoa vasten on ehdoton kovassa menossa.

Heijastintehosteet

Eri puolilla työasua olevat pienet heijastavat tehosteet voivat olla ratkaisevia turvallisuutesi kannalta. Riippumatta siitä missä olet töissä, voit aina välillä joutua liikennöidylle alueelle. Siellä heijastimet parantavat oleellisesti näkyvyyttäsi.

Muotoon ommeltu

Useimmissa MASCOTin vaatteissa on normaali, tilava malli. Viime aikoina on kuitenkin ollut kysyntää etenkin kapeista yläosista. Etsi vaatteista tämä symboli, kun toivot niiden olevan tyköistuvia.

Kolminkertainen sauma

Kolminkertainen sauma kestää kovaakin kulutusta. MASCOT sijoittaa niitä kaikkein kovimmalle kulutukselle altistuville paikoille kuten kyynärpäihin ja lahkeiden sisä- ja ulkosaumoihin. Se pidentää vaatteesi käyttöikää huomattavasti.

Vedenpitävä

100 %. Symboli takaa, että MASCOTin vedenpitävät tuotteet eivät päästä tippaakaan läpi. Vetoketjut ovat vedenpitäviä, ja saumat on teipattu sisäpuolelta.

Tuulenpitävä

Kun vaatteesi on tuulenpitävä, on helpompi pysyä lämpimänä. Varmista, että tuotteessa on tämä symboli, kun et halua tuulen pilata päivääsi.

 

Lukea:

Oeko-tex
 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385