Näkyvyyttä

ihan uudella tavalla
2010 Lehdistö - Mies - T-Paita
26. Helmikuuta 2010

Me emme puhu fluoresoivista vaatteista ja heijastimista! Nyt voit näkyä työssäsi yksinkertaisesti vetämällä päällesi yhden upouusista, keväisistä t-paidoista. Uutuus työvaatevalmistaja MASCOTin valikoimista.

MASCOTin suunnittelijoiden mukaan keltainen, punainen, limenvihreä ja syaani (sinivihreä) ovat värit, joissa sinun pitäisi näkyä vuonna 2010. Ja näitä t-paitoja saat vain vuonna 2010, sillä ensimmäistä kertaa MASCOT on julkaissut ”Limited Edition” malliston ja alustava myynti ennustaa, että tämä ei ole viimeinen kerta.

Nämä uudet t-paidat on – vaikka niitä voi käyttää vapaa-ajanvaatteina – ensisijaisesti suunniteltu työhön. Mallisto on 100% puuvillaa ja siitä löytyy yli 13 eri väriä ja mallia. Ne sopivat erinomaisesti kesään, josta toivottavasti näemme pian merkkejä!

Toinen uusi tuote samassa luokassa on Pavia – polyesteri/bambu t-paita, jossa on UV-suoja +50 ja joka sopii pukeutumisen alimmaksi kerrokseksi. Tätä t-paitaa käytetään optimaalisimmin alimpana kerroksena, koska se siirtää kosteutta pois iholta, on antibakteerinen ja antistaattinen. Kylminä aamun tunteina pitkähihainen paita voi olla tarpeen t-paidan päällä. MASCOTilla on pari uutta ehdotusta tähän. Meillä on kaksi uutta vetoketjullista collegepaitaa, jotka tekevät siirtymisen viileistä aamuista lämpimiin iltapäiviin miellyttäväksi ja yksinkertaiseksi.

Löydät uudet t-paidat ja collegepaidat paikalliselta MASCOT jälleenmyyjältäsi 1. huhtikuuta 2010