MASCOT asiakkaan

puheenvuoro
MASCOT logo
13. Lokakuuta 2010

MASCOT on vastaanottanut Best Customer Value -palkinnon yli 700 eurooppalaisen työvaatevalmisten joukosta, ovat muutamat eurooppalaiset asiakkaamme antaneet omat kommenttinsa miten Mascot tuottaa lisäarvoa heille.

»Tarjoamme omille asiakkaillemme parasta palvelua ja tuotteita. Asentajiemme vieraillessa asiakkaiden luona tulee työasun olla luottamusta herättävä ja yrityskuvamme mukaisen. Tämän toteuttamiseksi pitää huolehtia myös yrityksen henkilökunnasta, sillä he ovat käyntikorttimme. Olemme löytäneet MASCOT® YOUNG ja MASCOT® HARDWEAR mallistoista juuri sopivat työasut joissa asentajamme viihtyvät ja työt sujuvat. Korkea laatu ja toimivat yksityiskohdat antavat hyvän vastineen investoinnille«.

Toimitusjohtaja Ari Järvi, Huolto-Järvi Oy, Salo

»Tärkeää meille on että vaatteet täyttävät turva- ja laatuvaatimuksemme sekä että ne ovat kestäviä ja monikäyttöisiä. Maastossa tapahtuva opiskelu vaatii päivittäisessä käytössä olevilta vaatteilta kestävyyttä ja toimivuutta. Osaa MASCOT® työvaatteista on käytetty / kierrätetty opiskelijoilla jo kolmen vuoden ajan. MASCOT® työvaatteet lunastavat lupauksensa joka päivä«.

TTS-Kehitys Oy, Metsäkoneala, Rajamäki ja Kouvola

»Työvaate ja suojain myyntimme on kasvanut voimakkaasti. Positiiviseen myynninkehitykseen on voimakkaasti vaikuttanut Mascot® työvaatteet ja myymäläämme rakennettu oma Mascot® osasto. Tämän myötä ammattitaitoinen henkilökuntamme kykenee palvelemaan asiakaskuntaamme paremmin. Laaja Mascot® valikoimamme mahdollistaa asiakkaillemme entistä laajemmat mahdollisuudet niin mallien, värien kuin kokojen osalta. Oma yksilöintipalvelumme täydentää palvelumme tasoa. Asiakas saa logopainetun tai brodeeratun työasunsa nauttiessaan kupillisesta kahvia«.

Toimitusjohtaja Jukka Hannuksela. IKH VANTAA Työkalu- ja Varaosa Oy Vantaa

»Olemme kehittäneet yritystämme pitkäjänteisesti asiakaskuntaamme palvelevaksi tavarataloksi. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkkaan parantaaksemme tuotevalikoimaamme. Toimivat ja kestävät työvaatteet ovat olleet toiveissa pitkään. Aloitettuamme Mascot® työvaatteiden myynnin myös yrityksemme oman henkilökunnan ilme on terävöitynyt. Kun oma henkilökunta pukeutuu siististi ja käyttää myytäviä tuotteita, niin se tuo uskottavuutta Mascot®ille ja omalle yritykselle. Asiakkailta saamamme palaute kertoo, että olemme onnistuneet täyttämään heidän toiveensa«.

Kauppiaspariskunta Unto ja Arja Väkeväinen. Kiteen Konediesel Ay.