MASCOT® ROCKS

– rokkaa perinteiset työvaatekuviot sekaisin
Työvaatteet - Lehdistö 2011 - MASCOT® ROCKS
24. Lokakuuta 2011

Unohda perinteiset työvaatteet. Alalla puhaltaa nyt uudet tuulet – ja tämän myrskyn nimi on MASCOT® ROCKS. Mallisto sopisi vaikka muotikuviin.

Tarkoituksena on luoda työvaatteita, joissa ammattilaiset viihtyvät, jotka olisivat sekä toiminnallisia että tyylikkäitä. MASCOT® ROCKS -mallistossa on panostettu muotoiluun, mukavuuteen ja kestävyyteen. Se on maskuliininen, tyylikäs, rento ja trendikäs. Se on myös perusteellisesti testattu, jotta se varmasti kestää käytössä!

Siistiä kerrospukeutumista

MASCOT® ROCKS tarjoaa paljon vaihtoehtoja talven varalle. Valittavana on pilottitakkeja, liivejä ja kevyempiä vaihtoehtoja kuten tikki-, softshell- ja tekoturkistakkeja. Perustana on kerrospukeutuminen, jotta työasu olisi aina säätilan ja vuodenajan mukainen – esimerkiksi yhdistämällä tekoturkistakkiin tai tikkitakkiin softshell-takki, kuoritakki tai liivi.

Vanuvuoratusta MASCOT® Alcora -talviliivistä on varmasti hyötyä monelle ammattilaiselle. Liivissä on miehekästä tyyliä, ja heijastimetkin on suunniteltu tyyliin sopiviksi. Liivi on laadukas ja takuulla kestävä ammattilaisten käytössä. Se on sopivan pituinen, jotta siinä olisi hyvä liikkua. Siinä on mm. joustavaa kangasta hihansuussa ja lisäpituutta selkäosassa, joten se myötäilee hyvin käsiä ojennettaessa tai kumartuessa. Suunnittelussa on panostettu käytännöllisiin yksityiskohtiin, ja siinä on puhelimelle ja avaimille sopivat vetoketjulliset etu- ja povitaskut. Olkapäiden lisävahvikkeet minimoivat kulumista kannettaessa jotain olkapään päällä.

Työvaatteet - 2011 Lehdistö - MASCOT® ROCKS

Mallistossa on myös kaksi mustaa pilottitakkia, jotka ovat tuulen- ja vedenpitäviä sekä hengittävästä materiaalista valmistettuja. Takeissa on irrotettavat huput ja tikkivuorissa on myös tikattua fleeceä, joten takit sopivat hyvin kylmiin talvipäiviin villapaidan tai ohuemman takin päälle. Pilottitakkeja on saatavana sekä kapeaa että perusmallia. Kaikki kätevät yksityiskohdat on tarkasti harkittuja. Takeista löytyy mm. ihan uudenlainen kaulus, joka estää sateen ja tuulen pääsemisen niskaan. Heijastimet eivät vie koko huomiota, mutta ovat kuitenkin tehokkaat. Takeissa on hyvät taskut. Ergonomisesti suunnitellut hihat ovat tilavia kyynärpäistä, jotta liikkumavapaus säilyisi kaikissa työasennoissa. Kyynärpäissä on rengaskuvioidut vahvikkeet, jotka luovat takkiin järeää ilmettä.

Kevään MASCOT® ROCKS -uutuudet

Keväällä 2012 MASCOT® ROCKS lanseeraa uusia, mielenkiintoisia tuotteita, mm. ihan uusia kangaslaatuja. MASCOTilla odotetaan innolla kevään uutta mallistoa, jossa on tiedossa nykyaikaan päivitettyä retrotyyliä!