Ruutupaitoja

raskaan työn raatajille
MASCOT® ROCKS Paita - 2012
20. Tammikuuta 2012

Perinteiset ruutupaidat löytyvät nyt myös työvaateliikkeiden hyllyiltä. Flanellipaidalla on pitkä historia ja voimakkaita mielleyhtymiä.

Paita kuuluu MASCOTin uuteen MASCOT® ROCKS -mallistoon, jota voi kuvailla sanoilla järeä, rento ja muotiin päin kallellaan. Näin voivat muotitietoiset ammattilaiset hyvillä mielin pukea päälleen MASCOTin version perinteisestä flanellipaidasta ja tuoda pienen muotituulahduksen työpaikalleen.

MASCOT® Kingman Paita, pitkähihainen - 2012 Lehdistö

Kovan työn symboli

MASCOT on palauttanut flanellipaidan sen alkuperäiseen ympäristöön: miehiseen maailmaan, jossa raskaan työn raatajat painavat pitkää päivää. Paidan tunnusomaiset ruudut ovat kestäneet vuosisadasta toiseen. Ne yhdistetään erityisesti amerikkalaisiin metsätyömiehiin. Paita symbolisoi kovaa työtä, metsää ja miehekkyyttä. Vuosien varrella flanellipaita on aina uudestaan tullut muotiin ja ollut osana erilaisia yhteiskunnallisia liikkeitä ja kulttuureita.

Sinun vaihtoehtosi

Paita on puhdasta puuvillaa, joten se on miellyttävä päällä ja sopii hyvin eri tilanteisiin. MASCOT® Kingman toimii vaihtoehtona t-paidalle, pikeepaidalle, työpaidalle tai collegelle, vaikkapa lisättynä liivillä. Se on todellakin MASCOT® ROCKS -tyylin piste iin päällä. Talvella sitä voi pitää sisällä tai välikerroksena ulkovaatteiden alla. Keväällä ja kesällä siitä tulee kiva päällysvaate viileämpiin päiviin.

Yhdistämällä sen MASCOT® ROCKS -farkkuihin saat asun, joka sopii yhtä lailla keväiseen työpäivään kuin hengailuun kavereiden kanssa.

MASCOT® Kingman -flanellipaita on kaupoissa helmikuun 2012 lopussa.

MASCOT® Kingman -paita on 100 % puuvillaa ja siinä on huppu, punaiset nauhat, vetoketjukiinnitys ja printti vasemmassa etumuksessa.