Muodikkaissa työvaatteissa

on merkkejä ja painatuksia
Printti-T-paidat & Pikeepaita, lyhythihainen - MASCOT® CROSSOVER - 2012
5. Maaliskuuta 2012

Täysin uusi MASCOT® CROSSOVER -mallisto kokoaa yhteen viimeisimmät muotitrendit ja suositut paidat MASCOTin aiemmista mallistoista.

Tästä löytyy jokaiselle jotakin. Ainakin niille, jotka haluavat olla muodikkaita ja käyttää työvaatteita, jotka erottuvat massasta.

Muodikas mallisto

Tyylikkyys ei rajoitu muotivaatteisiin. Miksei myös työvaatteissa voisi olla fiksun näköinen? Sitä varten ei kannata tuhlata omia muotiputiikeista ostettuja kalliita paitoja! MASCOT® CROSSOVER -malliston ansiosta MASCOT on nyt myös ajan tasalla uusimpien trendien kanssa. MASCOT® CROSSOVER -mallistossa MASCOTin tunnetusti laadukkaista ja huolella testatuista työvaatteista on viritetty huippumuodikkaita trendivaatteita.

MASCOT® CROSSOVER FASHION -malliston t-paidoissa, swetareissa ja pikeepaidoissa on trendikäs printtikuvio sivuilla ja edessä sekä muodikkaita merkkejä hihoissa. Firman logollekin on tilaa. Yläosia on erivärisinä, joten varmasti löytyy jokaisen firman logoon sopivat paidat ja niihin sointuvat työhousut.

Joka paikan peruspaidat

Jolleivät ihan viimeisimmät muotivillitykset kiinnosta, niin tarjolla on myös hillitympiä vaihtoehtoja. MASCOT® CROSSOVER BASIC -mallistossa on tarjolla samasta kangaslaadusta valmistettuja perusvaatteita. Näin jokainen saa säilyttää oman tyylinsä ja silti koko työyhteisöllä on sama ilme, oli se sitten printtikuvioilla ja merkeillä tai ilman. MASCOT® CROSSOVER BASIC -mallistossa on laaja värivalikoima. Mallistossa on aina vähintään kaksi t-paita-, swetari- tai pikeepaitamallia, jotka sopivat muiden MASCOTin mallistojen housujen kanssa.

Pukeudu oikein

Käytä t-paitoja, swetareita ja pikeepaitoja sisällä kylmällä ilmalla ja välikerroksena ulkona. Sitten kunnon kevään ja kesän tullessa sinulla on jo valmiina laadultaan ja yksityiskohdiltaan massasta erottuvia paitoja, joiden ansiosta tulet olemaan vuoden trendikkäimpien joukossa.

MASCOT® Avion, Toulouse & Anzin - 2012

Kaikki MASCOT® CROSSOVER -malliston vaatteita saa sekä kapeana että väljempänä mallina.

MASCOT® CROSSOVER on saatavana paikallisilta jälleenmyyjiltä huhtikuusta 2012 alkaen.