MASCOTin turvajalkineiden

muotoilijat liekeissä
Turvajalkineet - 2012 Lehdistö
10. Huhtikuuta 2012

Ystäväsi varmasti huomaavat siistit uudet kenkäsi, kun taas pomosi valittaa, ettei sinulla ole turvakenkiä jalassa. Mutta MASCOTin uusilla turvajalkineilla voit sekä säilyttää katu-uskottavuutesi että pitää pomosi tyytyväisenä!

Vaikka uudet kengät ja saappaat näyttävät samalta kuin muotikaupan uusimmat tulokkaat, mukavuudesta ja turvallisuudesta ei ole tingitty tippaakaan.

Parasta jaloillesi

Uudet kengät ja saappaat täyttävät samat vaatimukset kuin MASCOTin muut turvajalkineet. Jotta jalkasi jaksaisivat painaa pitkää päivää, ja kengät tuntuisivat mukavilta joka tilanteessa, niihin on lisätty MASCOTin uudet pohjalliset. Niissä on muun muassa lisätukea jalkaholvin kohdalla ja iskuja vaimentava pehmuste kannassa vähentämässä jalkoihin kohdistuvaa kuormitusta.

Pohja on Vibram®-pohja, joka on erittäin pitävä ja luistamaton materiaali, ja pitää sinut pystyssä kaikenlaisilla pinnoilla. MASCOTin uusi ergonominen kärkisuoja taas varmistaa, että varpaille on riittävästi tilaa kumartuessa tai varpistaessa, jolloin kenkä taittuu juuri varpaiden kohdalta.

Turvakengät - ROCKS 2012

Valitse malli ja tyyppi

Valittavana on neljä erilaista tennarimaista jalkinetta, joissa materiaalina on käytetty joko printtinahkaa tai mustaa Cordura®-materiaalia, joka on samalla sekä erityisen kestävä että hengittävä nailonkuitu. Uudet turvakengät ja -saappaat on kehitetty käsityöammatteja, kevyttä teollisuutta sekä kuljetus- ja logistiikka-alaa ajatellen. Jos olet paljon polvillasi työpäivän aikana, suosittelemme erikoismuotoilulla kärkivahvikkeella varustettuja MASCOT-turvakenkiä.

MASCOT® Robson -turvasaappaat ja MASCOT® Evans -turvakengät ovat rengaskuvioitua nahkaa. Sama kuviointi on MASCOT® ROCKS -vaatemalliston työhousuissa. Saappaissa on nauhojen lisäksi vetoketju sivussa, joten ne on helppo pukea ja riisua.

MASCOTin uusi jalkinekuvasto on nyt ilmestynyt. Siitä löytyy MASCOTin koko turvajalkinevalikoima.