Alalla

ennennäkemättömät housut
Työhousut - Lehdistö 2012
11. Huhtikuuta 2012

Miehekkäät ja makeat. Kestävää materiaalia, joka istuu hyvin. Rento, muodikas ilme. Siinä muutama kuvailu MASCOT® ROCKS -malliston uusista housuista, joissa on käytetty ainutlaatuista Tencel®-materiaalia.

Eukalyptuksen kuituja

Tencel® on eukalyptuspuusta peräisin oleva kuitu, jota käytetään paljon urheiluvaatteissa. Tencel® soveltuu ammattiurheilijoille, sillä se imee hikeä ja kosteutta sekä viilentää ihoa.

Vaikka et olisikaan huippu-urheilija, työsi on varmasti välillä fyysisesti ihan yhtä rankkaa. Olisi takuulla mukavampi työskennellä, kun hiki ei tuntuisi ikävästi iholla pitkin työpäivää. MASCOTin uusien työhousujen materiaalina on Tencel®, joten enää ei tule hikiset oltavat töissä.

Siistiä tyyliä kestävällä ja pehmeällä materiaalilla

Tencel® on myös erittäin kestävä materiaali, vaikka se on pehmeä ja miellyttävä päällä. Näin voi pitää töissä yhtä mukavantuntuisia housuja kuin vapaa-ajallakin pitäisi. Housut istuvat täydellisesti, ja niissä on makeita tehosteita, kuten esimerkiksi viistot heijastimet lahkeen takaosassa. Kun yhdistät housuihin MASCOT® ROCKS -malliston topatun liivin tai paidan tai vaikkapa jonkun MASCOT® CROSSOVER -malliston uusimmista paidoista, olet viimeisen päälle kevään trendien mukainen.

Kaiken lisäksi Tencel® on biologisesti hajoava tuote, ja siihen käytetyt eukalyptuspuut kasvatetaan kestävän kehityksen tuotantotiloilla.

MASCOT® Arkansas -housuja on saatavana toukokuusta 2012 alkaen.