Eukalyptuksesta

valmistetut työvaatteet
Tencel logo - Lehdistö
19. Helmikuuta 2014

MASCOT kehittää koko ajan uusia kangastyyppejä, jotka antavat työvaatteille erityisominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjää arjessa. Uusin esimerkki on luonnonkuitua sisältävä kangas Tencel®.

Tencel® on kehitetty eukalyptuspuusta ja on 100 % luonnonmateriaali. Kankaana Tencel® on erittäin pehmeää, kosteutta siirtävää ja lämpöä säätelevää. Lisäksi se tuntuu erittäin pehmeältä, sileältä ja viileältä ihoa vasten. Tencel® imee 50 % enemmän kosteutta kuin puuvilla ja on siten erittäin mukavaa.

Uudet työhousut Tencel®-kankaasta

MASCOTin valikoimissa on runsaasti Tencel®-tuotteita, sekä haalareita että housuja ja työtakkeja, yksivärisiä ja kaksivärisiä malleja. Maaliskuussa kauppoihin saapuu uusin Tencel®-tuote, MASCOT® Bremen: kestävät työhousut, joissa on riipputaskut, polvipehmustetaskut ja ainutlaatuinen istuvuus. Istuvuuden takaavat matala vyötärö, ergonomisesti muotoillut lahkeet, ja lahkeen sisäosassa ja haaroissa oleva kiila, joka antaa lähes rajattoman liikkumavapauden.

MASCOT® Bremen - 2014 - Housut

Ainutlaatuinen polyesterin ja Tencelin® sekoite

MASCOT® Bremen-housuissa ja muissa Tencel®-tuotteissa on mukana polyesteria, joka antaa kuidun hyvät ominaisuudet: kulutuksenkestävyys, kuosissa pysyvyys ja kestävyys pesusta pesuun. Polyesterin ja Tencelin sekoite yhdistää kahden materiaalin parhaat puolet, kulutuksenkestävyyden ja mukavuuden.

Tencel® on lisäksi ympäristöystävällinen valinta: MASCOTin Tencel® on tuotettu kestävässä metsätaloudessa, ja tuotanto vaatii alle kymmenesosan puuvillan vedenkulutuksesta.

MASCOT® Bremen saapuu varastoon maaliskuussa. Muut Tencel®-tuotteet ovat jo varastossa.