Kevyet ja kulutusta

kestävät kesätyöhousut
Housut polvitaskuilla - Khaki - 2014
25. Huhtikuuta 2014

Shortsit eivät aina ole sopiva asu kesähelteellä. Silloin nämä kulutusta kestävät kesätyöhousut ovat loistava vaihtoehto.

Kangas on kevyttä mutta kestää hyvin kulutusta. Kovimmassa kulutuksessa olevat taskut – takatasku, reisitaskut ja mittatasku – on erikoisvahvistettu. Polvisuojataskut on valmistettu CORDURA®-materiaalista, ja useissa muissa taskuissa on CORDURA®-vahvike. CORDURA® on seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla. Saumojen kestävyys on taattu kolminkertaisilla ompeleilla eniten kulutukselle alttiissa kohdissa.

Itse kangas on 50 % polyesteria ja 50 % puuvillaa, ja sen ansiosta housut ovat mukavat, hengittävät ja pehmeät ihoa vastaan. Kangas painaa vain 205 g/m2, joten housut ovat hämmästyttävän kevyet ja auttavat sinua kestämään kuumat päivät, jolloin pitkät housut ovat välttämättömät.

Design on yhtä käytännöllinen kuin kangaskin. MASCOT® Lemberg antaa liikkumavapautta, housuissa on matala vyötärö ja ergonomisesti muotoillut lahkeet, ja niissä on kaikki ne taskut ja yksityiskohdat, jotka tehokas työpäivä vaatii. Kuten kaikki muutkin MASCOTin tuotteet, MASCOT® Lemberg-housut on Oeko-Tex®- merkitty. Oeko-Tex® Standardi 100 takaa, että terveydelle haitallisten tai mahdollisesti haitallisten aineiden pitoisuus ei ylitä sallittuja raja-arvoja. Oeko-Tex® on maailman johtava tekstiilien turvallisuusmerkintä.

MASCOT® Lemberg on saatavissa myymälöissä jo nyt, sekä väriyhdistelmässä khaki/musta että toukokuusta alkaen uudessa värissä tumma antrasiitti/musta. Vuonna 2013 markkinoille tulleeseen MASCOT® UNIQUE -sarjaan kuuluu MASCOT® Lembergin lisäksi 22 muuta kaksiväristä tuotetta.