MASCOT

julkaisee uuden tuoteluettelon
MASCOT® WORKWEAR Esitteet - 2015
26. Lokakuuta 2015
MASCOT julkaisee uuden tuoteluettelon MASCOTin historian suurimman tuotelanseerauksen yhteydessä. Luettelo sisältää ennätysmäärän tuotteita ja siinä esitellään samalla MASCOTin uusi konsepti: MASCOT juhlistaa intohimoa.
MASCOT julkaisee uuden tuoteluettelon, jossa on 436 sivua ja yli 600 tuotetta, mikä on ennätyksellisen suuri määrä. Luettelossa esitellään kolme uutta mallistoa: MASCOT® SAFE SUPREME, MASCOT® SAFE LIGHT ja MASCOT® LIGHT sekä useita tuoteuutuuksia, jotka täydentävät olemassa olevia mallistoja. Luettelo keskittyy ”erinomaiseen kulutuksenkestävyyteen”, ”optimaaliseen liikkumisen vapauteen” ja ”optimaaliseen mukavuuteen joka säässä”. Jokaisen malliston esittelyn yhteydessä on QR-koodi ja linkki videoon, josta lukija voi nähdä, kuinka vaatteiden täysin ainutlaatuiset ominaisuudet toimivat.

MASCOTin intohimo

Tämän vuoden tuoteluettelon kattava teema on: MASCOT juhlistaa intohimoa. MASCOT haluaa jakaa innostuksensa työvaatteisiin asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa. Kiinnostuneet lukijat löytävät tuoteluettelosta yritysesittelyn ja työntekijöiden kertomuksia, joissa kuvataan MASCOTin työskentelykulttuuria ja intohimoa työvaatteisiin.

Suunnattu monenlaisille käyttäjille

MASCOTin tuoteluettelo on suunnattu laajalle työvaatteita käyttävälle asiakassegmentille, johon kuuluvat käsityöammatit, rakennusala, palveluala, teollisuus, tuotanto, kuljetusala ja offshore-teollisuus. Jokaisen malliston jälkeen tuotteet on koottu ja luokiteltu väreittäin, mikä helpottaa vaatteiden valitsemista toimialan tai yrityksen tunnusvärin mukaan. Alimpana oleva Mix & Match -osio on työkalu, joka inspiroi ja auttaa yhdistämään MASCOTin tuotteita eri mallistoista ja väreistä. Sen avulla voit muokata työvaatteitasi oman henkilökohtaisen tyylisi ja yrityksesi vaatimusten mukaan.

Uudet materiaalit – Tested to work

Tuoteluettelossa esitellään uusia ja innovatiivisia materiaaleja, kuten PrimaLoft® Black Insulation Eco, joita MASCOT käyttää tuoteuutuuksissaan. MASCOTin tuoteluettelo antaa yleiskatsauksen koko tuotevalikoimaan, jonka kaikki osat on kehitetty ja valmistettu ajatellen MASCOTin konseptia, tunnuslausetta ja laatuvaatimusta: Tested to work.