Katso uusi MASCOTista

kertova elokuva
Company Movie - 2016
4. Toukokuuta 2016

Tänään on uuden MASCOTista kertova elokuvan ensi-ilta. Kuvausryhmä seurasi kuukausien yhden Euroopan suurimman työvaatevalmistajan työskentelyä: MASCOT® WORKWEAR. Tule mukaan matkalle koko organisaation halki.

Elokuvassa tapaat MASCOTin työntekijöitä ympäri Euroopan. Vierailet kuvausryhmän mukana Vietnamissa ja Laosissa, joissa työvaatteet valmistetaan MASCOTin omilla tehtailla. Pääset tutustumaan myös MASCOTin testikeskukseen, jossa koet itse, mitä MASCOTin Tested to work -tunnuslause tarkoittaa. Kuvausryhmä on vieraili kaikkialla organisaatiossa, jotta katsoja saisi käsityksen siitä, millainen yritys MASCOT on, ja kuinka siellä tehdään töitä maailman parhaiden työvaatteiden valmistamiseksi.

YouTube - no video

Kuulemme mielellämme, kuinka voisimme auttaa sinua.

Tule mukaan kulissien taakse

Nämä kuvat ovat Vietnamista ja Laosista, jossa vierailimme työtovereidemme luona tehtailla ja kuvasimme elokuvan ensimmäiset otokset. Kuvissa näkyvät kaksi tärkeää herraa, eli kuvausryhmämme Inhouse Film -tuotantoyhtiöstä, herättivät paljon huomiota kulkiessaan ympäriinsä kameroidensa kanssa, kuten kuvista voi ehkä nähdä.

Vietnam - 2016