Persoonallinen

tyyli myös työajalla
Style - MASCOT® WORKWEAR - 2017 Lehdistö
27. Maaliskuuta 2017
Tänä keväänä MASCOT esittelee MASCOT® FREESTYLE -malliston uudet paidat, collegepaidat ja T-paidat. Uudet mallit on suunniteltu käsityöläisille, jotka haluavat erottua joukosta sekä vapaa-ajalla että töissä. Tee arkipäivästäsi yksilöllinen yhdistelemällä uusia yläosia perinteisiin työvaatteisiin.
Muodin maailmassa on havaittavissa selkeä suuntaus etenkin nuorten, itsensä työllistävien käsityöläisten parissa. Vaatteiden tulee olla trendikkäitä, tyylikkäitä ja sopia käyttäjän yksilölliseen tyyliin – sekä työssä että vapaa-ajalla. Siksi MASCOT lanseeraa nyt useita tuotteita, jotka on suunniteltu sinulle, joka arvostat yhtä paljon työvaatteiden tyyliä ja designia kuin niiden toiminnallisuuttakin.

Yhdistä trendit ja perinteinen tyyli

MASCOT hallitsee kerrospukeutumisen salat. Uusien yläosien värit ovat muodikkaita mutta hillittyjä, ja siksi niitä on helppo yhdistellä jo käytössä oleviin työvaatteisiin. Värit sopivat yhteen useimpien rakennus- ja käsityöaloilla yleisesti käytettävien värisävyjen kanssa. Voit piristää ilmettäsi uusien tuotteiden avulla ja pysyä samalla tyylillesi uskollisena myös työaikana. ”MASCOT® FREESTYLE -malliston avulla ravistelemme hiukan perinteisemmistä työvaatteista täyttyneitä markkinoita ja yritämme tavoittaa niitä edelläkävijöitä, jotka yhdistelevät ja valikoivat pukeutuakseen yksilöllisen tyylinsä mukaisesti”, kertoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl.

Luonnon ja lainelautailun inspiroima

Lainelautailun maailmasta löytyy ihmisiä, jotka eivät anna luonnonvoimien lannistaa itseään. Sama koskee nykypäivän käsityöläisiä. Uuden yläosamalliston inspiraation lähteenä oli juuri lainelautailijoiden rento tyyli ja toiminnallisten vaatteiden tarve. Vaatteiden tulee kestää vaihtelevia sääolosuhteita sekä samalla istua hyvin ja olla mukavia.

Paidat - 2017 Lehdistö

Pidätkö paitaa auki vai napitettuna? Haluatko kääriä hihat vai jättää ne alas? Mahdollisuuksia on monia. Jokaisen kolmen paidan muotoilu on yksilöllinen, ja niissä on toiminnallisia yksityiskohtia, jotka tekevät työpäivästä trendikkäämmän ja mukavamman. Paidoissa on käytännölliset rintataskut pikkutavaroiden säilytykseen sekä napeilla säädettävät hihansuut.

T-Paidat - 2017 Lehdistö

Piristä työasuasi tyylikkäästi kuvioidulla T-paidalla. Inspiraatiota on haettu lainelautailusta, jonka harrastajilla on aina ollut oma yksilöllinen tyylinsä. Käytä T-paitaa auki jätetyn paidan alla, kosteutta siirtävän aluspaidan päällä tai sellaisenaan, jos sää sallii.

Collegepaidat - 2017 Lehdistö

Kylmempinä työpäivinä voit vetää päällimmäiseksi kerrokseksi jonkin uusista collegepaidoistamme. Niissä on moderni istuvuus sekä resorit helmassa ja hihansuissa ja ne edustavat klassista katumuotia. Samalla puuvillan ja joustavan materiaalin yhdistelmä takaa sen, että kaikki kolme collegepaitaa ovat toiminnallisia ja antavat liikkumisen vapautta.