Uusi, ennätyksellisen paksu

MASCOT-luettelo
Luettelo - Lehdistö 2017
31. Lokakuuta 2017
MASCOT on juuri julkaissut uuden tuoteluettelon. Luettelo sisältää monia uutuuksia, joista yksi on täysin uusi vuoden 2017 MASCOT® ADVANCED -mallisto tänä syksynä lanseerattavine useine T-paitoineen, puseroineen ja takkeineen. MASCOT® ADVANCED -työvaatteet on tarkoitettu rakennusalalle ja niissä on uusia värejä ja ominaisuuksia sekä uusia sataprosenttisesti joustavia materiaaleja niin housuissa, puseroissa kuin takeissakin. Luettelosta löydät myös upouuden kevyiden ja joustavien turvajalkineiden MASCOT® FOOTWEAR FLEX -malliston.
MASCOT julkaisee vain joka toinen vuosi luettelon, joka sisältää kaikki jokaiselle asiakassegmentille suunnatut työvaatteiden ja turvajalkineiden eri tuotekategoriat. Tänä vuonna luettelo on ennätyksellisen paksu ja siinä on jopa 628 sivua. Luettelo sisältää näin ollen tuotteita jopa 23 eri värissä jokaiselle käsityö- ja rakennusalan, teollisuuden, tuotannon, kuljetuksen, palveluiden ja logistiikan asiakassegmentille. MASCOT on yksi harvoista valmistajista, joiden valikoimasta löytyy täydellisiä työvaateratkaisuja näin monelle eri työvaatteiden käyttäjäryhmälle.

Suuresta valikoimasta täytyy olla helppo löytää se tuote, joka sopii käyttäjälle parhaiten. Monet lähtevät liikkeelle lempiväristään. Siksi luettelossa on nyt uutuutena koosteet kaikista samanväristä tuotteista. Jos pidät koboltinsinisestä, löydät helposti kaikki sen väriset tuotteet tuotetyypin mukaan lueteltuina. Koosteet ovat luettelon lopussa.

Luettelo - Työvaatteet - Lehdistö

Voit tilata luettelon omalta MASCOT-jälleenmyyjältäsi, mutta voit myös selata sitä vaikka heti. MASCOT on tehnyt luettelosta myös verkkoversion, jota voit selata ja josta voit hakea ja löytää helposti juuri sen, mitä etsit. Täällä voit myös tehdä omia luetteloita. Valitse sivut, jotka sisältävät lempituotteitasi, ja luo niistä oma MASCOT-luettelo pdf-tiedostona.