MASCOT® SAFE SUPREME -mallistossa on lukemattomia korkeimpien

turvaluokitusten tuotteiden yhdistelymahdollisuuksia
MASCOT® SAFE SUPREME - Lehdistö 2017
1. Marraskuuta 2017
MASCOTin sertifioitu suojavaatetusvalikoima on yksi markkinoiden laajimmista. Työvaatteiden tavoin myös suojavaatetus on jaettu eri mallistoihin. MASCOT® SAFE SUPREME -mallisto on hyvä valinta silloin, kun tarvitaan kaksivärisiä, innovatiivisista materiaaleista valmistettuja toiminnallisia suojavaatteita.

Valittavana on useita väriyhdistelmiä ja tuotetyyppejä, sillä mallistossa on 24 eri tuotetta ja jopa kuusi erilaista väriyhdistelmää. Kaikilla tuotteilla on EN ISO 20471 -turvallisuussertifiointi.

Erinomainen mukavuus

MASCOT® SAFE SUPREME on monipuolinen mallisto. Se on suunnattu rakennus- ja kiinteistöhuoltoalan urakoitsijoille ja työntekijöille, jotka vaativat työvaatteiltaan paljon. Vaatteissa ei ole pelkästään läpikotaisin testattuja yksityiskohtia ja taskuja, joihin kaikki työkalut mahtuvat, vaan ne on myös valmistettu kankaasta, joka on suunniteltu erityisesti kohderyhmän päivittäisessä työssä kohtaamia haasteita varten. Tuotteiden materiaali koostuu puuvillasta ja polyesteristä. Pehmeä puuvilla on sijoitettu vartaloa vasten mukavuuden takaamiseksi, kun taas vaatteen ulkopinta on kulutuksen kestävää ja värinsä säilyttävää polyesteriä. Tällä tavalla lopputuloksena on miellyttävä, pehmeä ja kosteutta imevä tuote, joka kestää hyvin kulutusta.

Hyvä kulutuksenkestävyys ja pitkäkestoinen näkyvyys

Tuotteiden käyttöikää pidentävät myös CORDURA®-vahvistukset kulutukselle alttiissa kohdissa, kuten taskuissa, polvissa ja hihansuissa. Kestävyyttä parantaa lisäksi kolminkertainen tikkaus, jota on käytetty useissa housujen ja avosuojien eri kohdissa. Lisäksi osaan tuotteista kuuluu Teflon®-käsittely. Teflon®-käsittelyn likaahylkivä vaikutus estää lian tarttumisen vaatteeseen. Näin vaate säilyy näkyvänä pidempään.

Huomiovaatteet - MASCOT® SAFE SUPREME - Lehdistö 2017

Talvimallisto

MASCOT® SAFE SUPREME -mallistossa on vaatteita kaikkiin vuodenaikoihin. Tulevaksi talveksi voi valita eristäviä tuotteita, kuten lämpötakkeja, lämpöliivin, tikattuja huppuja ja softshell-takkeja. Silloin kun talvinen sää on todellinen haaste, kannattaa valita tuulenpitävät, vedenpitävät ja hengittävät talvivaatteet, joilla on kylmyydeltä suojaamista koskevan EN 342 -standardin ja sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukainen sertifiointi. Kun valitset niiden mukaan sertifioidut työvaatteet, voit luottaa siihen, että ne sekä suojaavat että pitävät sinut lämpimänä ja kuivana.

Käyttäjän mukaan muokattavat tuotteet

MASCOT® SAFE SUPREME -malliston housuissa on erityisominaisuus, jota ei ole muissa SAFE-mallistoissa. Jos oma kokosi on kahden MASCOTin vakiolahkeenpituuden välissä, housuja ei enää tarvitse erikseen lyhentää. Osta lyhyempi pituus ja pidennä housut itse. Voit tehdä sen nopeasti ratkomalla sisäpuolen punaisen sauman veitsellä tai ratkojalla. Polvitaskut istuvat edelleen oikealla paikallaan pituuteesi nähden.

Saavuta kätevästi luokan 3 vaatetus

Valikoima sisältää eri turvallisuusluokkien tuotteita. Jos työ edellyttää luokan 3 vaatetusta, on olemassa kaksi tapaa saavuttaa luokan 3 sertifioitu suojaus. Valitse joko tuote, joka sellaisenaan on sertifioitu luokan 3 mukaan, tai käytä hyväksesi MASCOTin valikoiman ainutlaatuista mahdollisuutta saavuttaa luokan 3 sertifioitu vaatetus yhdistämällä kaksi alemman turvallisuusluokan tuotetta. Kaikki luokkien 1 ja 2 tuotteet on sertifioitu siten, että niillä voi saavuttaa korkeamman sertifioidun suojan toisiin tuotteisiin yhdistettynä.