Uusi kevään-kesän MASCOT® WORKWEAR -käsityöläislehti

esittelee työvaatteiden uusimmat trendit
Luettelo - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - MASCOT 2018
11. Huhtikuuta 2018
60 sivua inspiroivia artikkeleita, tuotearvioita käsityöläisiltä eri puolilta Eurooppaa ja tuote-esittelyitä, jotka auttavat valitsemaan omiin töihisi oikeat välineet. Lehteä on jaossa valituilla jälleenmyyjillä, ja siihen voi tutustua myös verkossa, jossa lyhyet videot täydentävät tekstejä.
Kaipaatko lehteä, joka kertoisi työvaatteiden uusimmat trendit? MASCOT® WORKWEAR -käsityöläislehti on täynnä innovatiivisia tuotteita, tavallisista lehdistä tuttuja tuote-esittelyjä ja kiinnostavia artikkeleita käsityöläisistä eri puolilla maailmaa.

Tuotearvioita suoraan käyttäjiltä

Joustavat työvaatteet ovat uusi musta. Ja ne ovat tulleet jäädäkseen. Mutta mitä mieltä muut käsityöläiset tarkalleen ottaen ovat niistä? Ovatko heidän arvionsa neljään suuntaan joustavista MASCOT-housuista samansuuntaisia kuin omasi? Jos sinulla ei vielä ole kokemusta kyseisistä housuista, testaa niitä kun seuraavan kerran olet hankkimassa uusia työhousuja.

Luettelo - Lehdistö 2018

Työvaatteet tositoimissa

Työvaatteita käytetään ammatista riippuen monenlaisissa haastavissa olosuhteissa. Lehdessä on juttua käsityöläisistä, jotka työskentelevät maailman toisella laidalla Patagonian arojen kovissa tuulissa ja rankkasateissa. Ja automekaanikoista maailman kovimman erämaarallin eli Dakar-rallin varrella. Lisäksi Audi Sportin Formula E -luokan mekaanikkotiimi kertoo vaatimuksista, joita he asettavat työvaatteilleen.