Vedenpitävä, poikkeuksellisen kestävä

stretch-takki
Työtakit - MASCOT® ADVANCED - 2018
19. Elokuuta 2018
Stretch on työvaatteiden uusimpia oivalluksia, ja käyttäjät ovat innoissaan tästä materiaalista, joka tuo työvaatteisiin aivan uudenlaista liikkumisenvapautta. MASCOT on vienyt stretch-materiaalin kehitystä eteenpäin kehittämällä tämän uuden, vedenpitävän ja 100-prosenttisesti neljään suuntaan joustavan takin (17001), joka suojaa erinomaisesti talvisäältä.
Tämä takki poikkeaa muista erityisesti siinä käytettyjen materiaalien ominaisuuksien ansiosta. Vedenpitävä materiaali (joka on sertifioitu standardin EN 343 mukaisesti) joustaa kaikkiin suuntiin ja tuo tavallista enemmän liikkumisenvapautta kaikkiin työtilanteisiin. Materiaalia on käytetty erittäin kestävässä polyamidikudoksessa, joten takki kestää erinomaisesti kulutusta talvesta toiseen. Materiaalin erityisominaisuuksiin lukeutuu myös keveys. Suunnittelijat ovat onnistuneet yhdistämään vedenpitävyyden, kestävyyden ja joustavuuden materiaaliin, joka painaa ainoastaan 200 g/m2. Lopputuloksena on syntynyt kevyt takki, joka joustaa ja mukautuu sulavasti kaikkiin liikkeisiin. Takissa on erittäin ohut vuori, joten kevyen pintamateriaalin edut on voitu hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Lisäksi takissa on kaikki kiireistä työpäivää helpottavat ominaisuudet: irrotettava huppu säätönarulla, vetoketjullinen sisätasku, rintataskut ja vetoketjulliset etutaskut, joustava säätönaru vyötäröllä sekä peukalonpaikat hihansuissa.
Takki kuuluu MASCOT® ADVANCED -työvaatemallistoon ja sitä on saatavilla viidessä eri väriyhdistelmässä, joita ovat esimerkiksi tumma bensiini ja musta sekä tumma laivastonsininen ja musta. Takkien koot ovat XS–4XL. Takki on saatavana myös kevyellä CLIMASCOT®-vuorauksella (17035) mustassa ja tummassa laivastonsinisessä värissä.
17001-411
MASCOT® ADVANCED
5 Värit
UUSI
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus