Uusivuosi juhlittiin MASCOT Laosissa

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - Lao traditions - New Year - 2019
15. Huhtikuuta 2019
Perinteen mukaan Laosin uuttavuotta vietettiin suurilla juhlilla. Laosin kalenterin mukaan olemme nyt siirtymässä vuoteen 2562, ja MASCOTin Laosin työntekijät toivottivat uudenvuoden tervetulleeksi rukouksiin ja suuriin juhliin.

Uudenvuoden juhlat ovat MASCOT Laosin 823 työntekijälle myös työntekijöiden juhla. Juhlallisuudet alkoivat buddhalaisella rukouksella kiittäen taivaallisia voimia ja pyytäen heidän tukeaan tulevana vuonna. Sitten esiteltiin päivän viihde tarjonta. Kuten tavallista, viihde koostui työntekijöiden omista esityksistä. Työntekijöille tämä on yksi juhlien kohokohdista, ja työntekijät valmistelevat sekä esityksiä, että pukuja vapaa-ajallaan viikkoja ennen juhlia. MASCOT Laosin uudenvuoden juhlatilaisuudessa jaettiin palkinnot parhaasta esityksestä, arpajaisista, sekä palkintoja tämän vuoden työntekijöiden ponnisteluista ja perinteisestä Laos-tanssista.

Mahdollisuuksien vuosi

Uudenvuoden myötä juhlimme sekä tulevaa, että viime vuotta. MASCOT Laosille viime vuosi oli monien jännittävien aloitteiden vuosi. Vuonna 2018 aloitettiin tehtaan laajennus 21 000 m2:llä. Laajennuksen myötä tehdas on yli 30 000 m2. Tehtaan laajentumisen myötä MASCOTilla on tilaa 20 uudelle tuotantolinjalle, mikä tarkoittaa, että työntekijöiden määrää voidaan lisätä huomattavasti. Lisäksi MASCOT pyrkii laajentamaan tehdastaan vielä 20 000 m2:llä. Yli 50 000 m2: n tehtaan pitäisi olla valmis vuonna 2020.

Työpaikka, jossa keskitytään sosiaaliseen vastuuseen

Uusien tuotantolinjojen laajentumisen ja toteuttamisen myötä MASCOTilla on mahdollisuus tarjota entistä enemmän töitä laolaisille, hyvällä ja asianmukaisella työajalla sekä palkalla. MASCOTin tehtaat sekä Laosissa että Vietnamissa on sertifioitu kansainvälisen sosiaalisen vastuun standardin SA8000 mukaisesti. Vuodesta 2008 lähtien MASCOT on keskittynyt Vietnamin alusta lähtien luomaan hyvän ja turvallisen työympäristön työntekijöille.

Kuvat uudenvuoden juhlista

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - dancing - 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - dancing - 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - fashion show - 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - fashion show - I love MASCOT - 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - group photo - 2019

Kuvia Laosin tehtaalta

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - New factory 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - New factory 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Uudenvuoden Laos - New factory 2019

Tuotantolaitosten hyvät ja turvalliset työolosuhteet - Laos - New factory 2019