Esittelemme - MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car
16. Huhtikuuta 2019
MASCOT on vähitellen vakiinnuttanut asemansa tunnetuksi brändiksi muun muassa moottoriurheilun maailmassa yhteistyössä Audi Sportin kanssa. Vuonna 2019 kumppanuutta laajennetaan, koska voimme ylpeänä esittää uuden auton DTM:ssä. MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM, jota ohjaa Loïc Duval.

Loïc Duval on entinen Le Mansin ja World Endurance Champion voittaja ja hän odottaa innolla kolmatta kauttaan Audi Sport Team Phoenix:ssä: »Punainen on yksi suosikkivärini, Duval sanoo ja jatkaa:» Se sopii kypärääni hyvin, jossa on muutakin punaista . Punainen on myös poikani Martinin suosikkiväri, joka varmasti tukee minua vielä enemmän.

»Toivon, että voin ottaa suuren askeleen niin kuin tein vuodesta 2017 vuoteen 2018, ja rakentaa viime vuoden lopun hyviä tuloksia”, Duval sanoo. Talvella hän työskenteli intensiivisesti uuden kilpailu insinöörinsä Philipp Kluthin kanssa valmistautuakseen täydellisesti uuteen kauteen. »Hän on ollut Phoenixin kanssa jo pitkään ja tuntee DTM:n hyvin. Olen jo innostunut uusista turbo moottoreista ja Aston Martinista uutena kilpailijana.«.

MASCOTilla seuraamme innolla MASCOT® WORKWEAR kilpuria ja Loïc Duvalia läpi kauden.

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval 

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval