Suojaa tuulelta ja sateelta – liikkumisen vapaudesta tinkimättä

2019 - Malleja, Miehet, Nainen, Talvitakit, Naisten takit
4. Marraskuuta 2019
MASCOT todistaa, ettei lämpimän ja mukavan talvitakin tarvitse olla paksu ja painava. Me tarjoamme kylmää vuodenaikaa varten miellyttävän tuntuisia ja toiminnallisia talvitakkeja, joissa on helppo liikkua. Takit ovat hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä, ja niistä on saatavana omat versiot miehille ja naisille.

MASCOT® ACCELERATE -malliston uudet talvitakit miehille ja naisille tuntuvat mukavilta päällä ja suojaavat sateelta, tuulelta ja kylmyydeltä. Takeilla on EN 342 3/WP- ja EN 343 3/1 -sertifioinnit. Takkien pintamateriaali on kevyttä ja kulutuksenkestävää.

MASCOT® ACCELERATE -takeista on saatavana sekä vuoritettu että vuoriton versio. Kuoritakissa on ohut vuori ja talvitakissa kevyt, pehmeä ja erityisen hyvin eristävä CLIMASCOT®-vuori, joka ei päästä lämpöä karkaamaan.

Käytössä mukava

MASCOTin talvitakit ovat vartalonmyötäisiä ja myötäilevät siksi kehon liikkeitä työskentelyn aikana. Takkien sisäpuolella on tuulilista, joka estää kylmää ilmaa puhaltamasta sisään hihansuista ja vetoketjun läpi.

Huomio toiminnallisuuteen

MASCOTin talvitakeissa on runsaasti näppäriä toimintoja, joista on hyötyä arjen kiireen keskellä. Irrotettavassa hupussa on vuori sekä säädettävä ja joustava nyöri. Takissa on sisätasku, vetoketjulliset etu- ja rintataskut sekä irrotettava henkilökorttipidike. Helman voi kiristää tiukaksi joustavalla nyörillä. Hihojen CORDURA®-vahvikkeet parantavat talvitakkien kulutuksenkestävyyttä, ja heijastimet varmistavat näkyvyyden työpaikalla.


Miesten ja naisten MASCOT® ACCELERATE -talvitakeista on saatavana kuusi eri väriä/väriyhdistelmää.

2019, Talvitakit
MASCOT® ACCELERATE Talvitakki, 18335-231

2019, Talvitakit, Naisten takit MASCOT® ACCELERATE Talvitakki | Lady ommeltu, 18345-231


MASCOT® ACCELERATE -talvitakkeihin voi tutustua MASCOT-jälleenmyyjien luona ja osoitteessa www.mascot.fi.


231-kankaasta valmistetusta kuoritakista on saatavana sekä miesten että naisten malli.

2019 - Malleja, Miehet, Naiset, Kuoritakit, Naisten takit
MASCOT® ACCELERATE Kuoritakki (18301), MASCOT® ACCELERATE Kuoritakki | Lady ommeltu (18311)