Uusi jalkinemalisto yrityksille, joissa korkea hygienian taso on välttämätöntä

2019 - MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Turvakengät
4. Marraskuuta 2019
Syksyn 2019 aikana MASCOT tuo markkinoille uuden jalkinemalliston, joka on tarkoitettu elintarvikealalle ja muille teollisuudenaloille, joilla korkea hygieniataso ja pestävyys ovat välttämättömiä. MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -mallisto sisältää kengät ja sandaalit, jotka voi pestä 40 °C:ssa. Mahdollisuus pestä jalkineita näin korkeassa lämpötilassa estää bakteerien leviämistä on ainutlaatuista alalla. Tässä lämpötilassa peseminen aktivoi antibakteerisen vaikutuksen teollisessa pesuaineessa, mikä estää bakteerien leviämistä ja varmistaa korkean hygienian tason.

Hygienia ja pestävyys ovat avainsanoja uudessa MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -kokoelmassa. Päinvastoin kuin MASCOTin muistot jalkinemallistot, on ollut välttämätöntä, että tämän kokoelman kengät ja sandaalit kestävät pesua ja pitävät siten yllä korkeatasoista hygieniaa.

Koska tämän uuden jalkinekokoelman käyttäjät työskentelevät usein elintarvikealalla tai muilla vastaavilla teollisuudenaloilla, on välttämätöntä, että jalkineet soveltuvat pesuloihin. Tästä syystä kengät ja sandaalit on valmistettu HF-sirun asettamista varten. HF-siru on korkeataajuinen siru, joka voi tallentaa tietoja, kuten pesujen määrän ja jalkineiden omistajuuden.

Mukauta koko päivän

Tässä kokoelmassa priorisoidaan myös optimaalinen mukavuus koko työpäivän ajan. Jalkineissa on mikrokuidusta valmistettu kevyt sisävuori. Mikrokuitu on erityisen hengittävä materiaali, joka tarjoaa jaloillesi parhaimman mukavuuden. Jalkineissa on myös ilmanvaihto aukkoja, jotka antavat jalkojen hengittää.

Turvallisuusominaisuudet jalkojesi suojaamiseksi

Jos työskentelet ympäristössä, jossa märät ja liukkaat lattiat aiheuttavat turvallisuusriskin, on tärkeää, että valitset jalkineet, joilla on hyvä pohja. MASCOTin jalkinevalikoimassa kaikki pohjat ovat luistamattomia, mikä tarkoittaa, että ne on testattu ja hyväksytty SRC: n mukaisesti. Pohjakuvio on myös muotoiltu antamaan tiukka pito pintaan ja estämään lian tarttumista.

Kaikki MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -malliston kengät ja sandaalit ovat ESD-hyväksyttyjä, mikä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse huolehtia staattisesta sähköstä.


2019 - Washing maschine, Turvajalkineet, Turvakengät, Turvasandaalit, Huomio hygieniaan

Jos etsit saappaita, jotka kestävät pesemisen 40 °C:ssa, tutustu MASCOT® FOOTWEAR COVER-mallistoon. Saappaat ovat saatavana turvaominaisuuksilla ja kolmella eri värillä; valkoinen, musta ja tumma oliivi.


Löydä jalkineet MASCOT® FOOTWEAR CLEAR- ja MASCOT® FOOTWEAR COVER -mallistoista paikalliselta MASCOT-jälleenmyyjältä.

2019 - MASCOT®  FOOTWEAR CLEAR - Työkengät, Turvasandaalit, Turvakengät, Puukengät