MASCOT lanseeraa kestävästi tuotetut T-paidat, collegepaidat ja pikeepaidat

2019 - Malleja, Mies, Nainen, Sustainable products, T-Paita, Piképaita
5. Marraskuuta 2019
MASCOT tuo markkinoille uuden kestävästi tuotettujen vaatteiden malliston. Osa tuotteista on 100-prosenttista luomupuuvillaa, osa luomupuuvillan (60 %) ja uusiopolyesterin (40 %) seosta. Uudet T-, college- ja pikeepaidat antavat asiakkaille mahdollisuuden tehdä kestäviä valintoja.

Uudet MASCOT-yläosat ovat kestävä vaihtoehto perinteisille puuvillasta ja polyesteristä valmistetuille paidoille. Kaiken kaikkiaan mallistossa on kymmenen erilaista yläosaa: T-paita, pikeepaita ja collegepaita miehille ja naisille ja näistä kaksi eri materiaaliversiota sekä kuusi eri väriä. Tuotteet tunnistaa Sustainable-logosta.

Ihmisille ja ympäristölle parempia vaatteita

Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita eikä muita myrkkyjä. Se on hyväksi sekä viljelysmaalle että puuvillan viljelijöille. Kierrätyspolyesteri valmistetaan muovipulloista ja muista käytetyistä muovituotteista, jotka on kerätty, puhdistettu, jauhettu ja keritty uudeksi polyesterilangaksi. Voi siis sanoa, että MASCOTin uutuustuotteet on valmistettu muovijätteistä. Myös kestävien yläosien pakkaamiseen käytetyt tuotepussit on valmistettu kierrätysmuovista.

2019 - Malleja, Mies, Nainen, Sustainable products, T-Paidat

MASCOT kantaa vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä

Uutuustuotteiden lanseeraus on luonnollinen osa MASCOTin pyrkimystä tehdä koko työvaatteiden tuotantoketjusta entistä kestävämpi. Kaikki 17 YK:n kestävän kehityksen tavoitetta ovat MASCOTille tärkeitä, mutta erityisesti se keskittyy vastuullista kuluttamista ja tuotantoa koskevaan 12. tavoitteeseen.

Tavoitteet tarjoavat yhteiset suuntaviivat, joiden avulla yritykset ja yhteisöt voivat kantaa vastuunsa eli huomioida globaalit tarpeet, kääntää ne liiketoimintaratkaisujen kielelle ja turvata siten kestävän tulevaisuuden seuraaville sukupolville.


2019 - Kestävän kehityksen tavoitteet

Tuotteita voi ostaa MASCOT-jälleenmyyjiltä joulukuusta alkaen.