Hi-vis-suojahousut – näkyvät, joustavat ja kulutuksenkestävät

ACCELERATE SAFE Huomiohousut Mies
5. Toukokuuta 2021
Näkyvyys ja liikkumisen vapaus ovat ehdottoman tärkeitä tekijöitä niin metsätöissä, rautateiden läheisyydessä kuin rakennustyömaillakin. Uudet MASCOT® ACCELERATE SAFE -housut ovat kevyet, kulutuksenkestävät, joustavat ja näkyvät.

Kuinka monta tuntia työskentelet vuodessa? Luultavasti niin monta, että vain parhaat työvaatteet ovat kyllin hyvät. Parhailla tarkoitamme turvallisimpia ja mukavimpia. Miesten housuissa 19179-511 ja naisten housuissa 19178-511 on heijastimia ja fluoresoivia kontrastivärejä, ja ne täyttävät hi-vis-työvaatteille asetetut EN ISO 20471 -standardin luokan 1 vaatimukset.

Joustava kangas vapauttaa liikkumaan

Pitkät työpäivät edellyttävät hyvin istuvia housuja, joita ei oikeastaan edes huomaa. Joustavasta kankaasta ommelluissa housuissa voi liikkua vapaasti. Käyttömukavuus on taattu, kun istuvuus on ergonominen, kangas kevyttä ja housut joustavat joka suuntaan. MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistossa myös heijastimet ovat elastisia. Liikkumisen vapautta ei siis rajoita mikään.

Kulutuksenkestävät ja kevyet housut

Työhousuja on tarkoitus käyttää tänään, huomenna ja vielä vuodenkin kuluttua. Siksi niiden pitää kestää kulutusta. Suojahousut 19179-511 ja 19178-511 on valmistettu kulutuksenkestävästä kankaasta, joka pidentää housujen käyttöikää. Vaikka toisin voisi luulla, housut eivät silti tunnu raskailta.

ACCELERATE SAFE HuomiohousutACCELERATE SAFE Huomiohousut Naisille suunnatut tuotteet

Joustavaa näkyvyyttä kaikkiin työtehtäviin

MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston sertifioidut suojavaatteet sopivat työntekijöille, jotka toivovat työvaatteiltaan näkyvyyttä, liikkumisen vapautta ja käteviä yksityiskohtia. Kaikenkattavassa tuotevalikoimassa on moderneja ja näkyviä vaihtoehtoja päästä varpaisiin.

Oletko työpäivän aikana usein polvillasi? Housuissa on polvitaskut, joihin voi tarpeen mukaan työntää polvipehmusteet. Polvitaskut on valmistettu erityisen kulutuksenkestävästä CORDURA®-materiaalista, koska polvet kuluvat housuissa yleensä eniten. Polvipehmusteet suojaavat polvia ja pitävät nekin kunnossa pidempään. Housut on sertifioitu EN 14404 -standardin mukaisesti yhteiskäyttöön MASCOTin polvipehmustetyyppien SHORT ja LONG kanssa. Housuihin voi kiinnittää riipputaskut 19450-126.

Miesten housuja 19179-511 ja naisten housujen 19178-511 DIAMOND-mallia on varastossa, ja niitä voi ostaa/tilata paikalliselta MASCOT-jälleenmyyjältä.

 
MASCOT® ACCELERATE SAFE