MASCOT sponsoroi Le Mans -pokaalia jahtaavia Jan ja Kevin Magnussenia

2021_Jan Magnussen_Michael Grosbøl_sign contract
12. Toukokuuta 2021
LE MANS 24 HOURS 2021 on vuonna mukana täysin tanskalainen tiimi – ja MASCOT on osa sitä. Jan ja Kevin Magnussen ovat jo vuosikausia unelmoineet osallistumisesta LE MANS 24 HOURS 2021 yhdessä, ja nyt toive on toteutumassa. Isä ja poika lähtevät jahtaamaan LMP2-luokan voittoa Anders Fjordbachin kanssa.

”Olemme todella iloisia ja otettuja siitä, että MASCOTin kaltainen markkinajohtajabrändi on halunnut tukea projektiamme. Haluamme korostaa, että lähdemme LE MANS 24 HOURS 2021 voittamaan. Pyrimme aina huippusuorituksiin ja -tuloksiin, ja olen varma, että MASCOTilla on samat arvot”, Jan Magnussen toteaa. Myös Kevin Magnussen on iloinen tanskalaistuesta. ”On todella hienoa olla mukana tanskalaisessa tiimissä ja päästä lähtöviivalle tanskalaisena kuljettajana tanskalaisessa autossa. Olemme kotoisin pienestä maasta, mutta tavoitteenamme on voittaa maailman suurin autokilpailu. Olemme todella ylpeitä siitä, että MASCOTin kaltainen suuri tanskalaisyritys uskoo missioomme ja on lähtenyt mukaan tiimiimme”, Kevin Magnussen kiittelee.

Myös MASCOTista on hienoa olla mukana tanskalaistiimin ajaessa maailman huipulla. ”Yhteistyö Jan ja Kevin Magnussenin kaltaisten kokeneiden moottoriurheilijoiden kanssa on meille erityinen ja ainutlaatuinen kunnia. Miesten ammattitaito ja määrätietoisuus ovat vertaansa vailla, ja meistä on hienoa olla mukana, kun he pääsevät toteuttamaan seuraavaa unelmaansa”, toteaa MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl ja lisää: ”Tuemme isän ja pojan pitkäaikaista yhteistä unelmaa LE MANS 24 HOURS 2021 kilpa-ajoista ilolla ja ylpeydellä.” Jan ja Kevin Magnussenin tukeminen ei tosin ole MASCOTille mikään uusi aluevaltaus. Yritys on jo vuosikausia tukenut moottoriurheilua eri puolilla Eurooppaa. Viimeisin sponsoroitava on ollut tanskalainen moottoriurheilulahjakkuus Christian Lundgaard.

Työvaatteet töissä

Myös Jan ja Kevin Magnussenin ympärillä hyörivä tiimi hyötyy siitä, että kuljettajia sponsoroi nimenomaan innovatiivisten ja kulutuksenkestävien työvaatteiden valmistajana tunnettu yritys. Koko tiimi saa nimittäin varusteikseen MASCOT-työvaatteet ja -kengät. Tärkeintä MASCOTin tuotteissa on aina mahdollisimman suuri liikkumisen vapaus. Niissä pitää olla tilaa aktiivisuudelle, tehokkuudelle ja dynamiikalle. Tekijöille, jotka ovat ehdoton edellytys monilla työpaikoilla – varsinkin korjaamoilla ja varikoilla.

Kiinnostava vuosi tanskalaiselle moottoriurheilulle ja MASCOTille

Elokuussa ajettavan LE MANS 24 HOURS 2021 lisäksi MASCOT sponsoroi Magnussen Racing IVS:ää Jan Magnussenin osallistuessa WEC- ja TCR-kilpailuihin vuonna 2021.