MASCOT® WORKWEAR

MASCOTin jälleenmyyjäportaali

MASCOT tarjoaa asiakkailleen kätevän ja ilmaisen verkkoportaalin käyttömahdollisuuden. Omalla tunnuksellasi voit kirjautua jälleenmyyjäportaaliin koska tahansa ja tarkastella ajan tasalla olevia tietoja kuten tilauksia ja laskuja.


Säästä aikaa ja rahaa
Jälleenmyyjäportaalista löydät aina vastaukset varastotilannetta, tilauksia, toimituksia, laskuja, ostotilastoja ja ydintietoja koskeviin kysymyksiin. MASCOTin jälleenmyyjäportaali on käytettävissäsi vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivä, joten sinun ei tarvitse miettiä MASCOTin aukioloaikoja.

Nopea ja helppo käyttää
MASCOTin jälleenmyyjäportaalissa voit tarkastella omia tietojasi aina kun haluat. Jälleenmyyjäportaali on suunniteltu jälleenmyyjillemme. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää ilman erillistä opastusta.

Varastointi
Portaalissa on hyödyllinen toiminto, jonka avulla näet MASCOTin varastotilanteen. Kun haet tuotetta tuotenumerolla, näet heti tuotteen senhetkisen varastotilanteen. Jos tilauksesi on jo lähetetty, näet myös tilausvahvistuksen ja laskun, jotka voit halutessasi ladata itsellesi.
Näitä tietoja päivitetään jatkuvasti, joten käytettävissäsi ovat aina ajantasaiset tiedot.

Seuraa tilauksiasi
Kun olet tehnyt tilauksen, voit seurata sen kulkua varastolta toimituspaikkaan asti. Kun napsautat kohtaa ”Track & Trace”, näet tilauksesi senhetkisen tilan ja sen, koska voit odottaa toimituksen saapuvan.

Hyödylliset tilastot
Toinen jälleenmyyjäportaalin etu on, että näet sieltä yleiskatsauksen olennaisista tilastoista sekä ajantasaiset tiedot. Voit esimerkiksi tarkastella, kuinka paljon olet tilannut tietyn ajanjakson aikana ja mitä tuotteita olet tilannut useimmiten.

Tuotetiedot
Haluatko tietää tuotteen painon, laatikoiden määrän, EAN-numeron tai muuta ydintietoa? Voit ladata käyttöösi ydintietoja, tuotekuvauksia ja linkkejä kuviin.

Kuinka saan tunnuksen portaaliin?
Jos haluat käyttäjätunnuksen MASCOTin jälleenmyyjäportaaliin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai paikalliseen MASCOT-myyjääsi. Kun olet vastaanottanut käyttäjätunnuksesi, voit kirjautua jälleenmyyjäportaaliin osoitteessa http://service.mascot.dk.

MASCOTin asiakaspalvelu
Saat lisätietoja MASCOTin asiakaspalvelusta, joka auttaa sinut alkuun portaalin kanssa.
 

 

MASCOTin jälleenmyyjäportaali:

 

- Ilmainen verkkoportaali

- Ajantasaiset tiedot käytettävissäsi

- Tuotetiedot

- Seuraa tilauksiasi

- Hyödylliset tilastot

- Varaston tila

- Hyviä tarjouksia

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385