MASCOT® WORKWEAR

MASCOTin yhteistyö jälleenmyyjien kanssa

Kun ryhdyt MASCOTin työvaatteiden jälleenmyyjäksi, sinulle nimetään tarvittaessa oma myyntipäällikkö sekä sisäinen myynnin yhteyshenkilö pääkonttorissamme. Kyseiset henkilöt toimivat ensisijaisina yhteyshenkilöinäsi. Oma myyntipäällikkösi käy luonasi sopimuksesta esittelemässä uusia tuotteitamme ja ratkaisujamme.

Jos asiakaskuntaasi kuuluu isompia yrityksiä, jotka tarvitsevat hieman enemmän huomiota, me voimme auttaa! Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua myyntistrategioihin, palveluvaihtoehtoihin tai tuotevalikoimaamme liittyen.

MASCOTilla on myös useita verkkopohjaisia työkaluja:
Etsi ja lataa kuvia
Markkinointimateriaaleja
MASCOT® SmartStore

Jälleenmyyjien palveluportaali
Luomme sinulle käyttäjätilin jälleenmyyjäportaaliimme. Voit kirjautua sisään milloin tahansa ja näet tilaushistoriasi laskujen, toimitusilmoitusten ja tilausvahvistusten kautta. Voit myös tarkistaa varastojen tilan, etsiä huipputarjouksia tuotteista, joiden valmistus on lopetettu, ja paljon muuta.

Verkkokauppa
Kun tilaat tuotteita, haluat luonnollisesti, että tilaaminen sujuu mahdollisimman nopeasti. Erityisesti MASCOTin jälleenmyyjien tarpeisiin kehitetyssä verkkokaupassamme tilaaminen onnistuu muutamalla napsautuksella. Tilauksesi siirretään suoraan MASCOTin järjestelmiin ja käsitellään tavallisesti jo samana päivänä.

Markkinointi liikkeessä
Sisusta liikkeesi niin, että asiakkaat löytävät juuri ne tuotteet, joita haluat myydä. MASCOT on kehittänyt monenlaisia julisteita, esitteitä ja myynninedistämismateriaaleja eri kohderyhmille, ja ne kaikki ovat sinunkin tilattavissasi ja käytettävissäsi.

Jos haluat tehdä itse omat markkinointimateriaalisi, muista, että voit ladata korkealaatuisia tuotekuviamme kuvasivuiltamme.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai jos haluat henkilökohtaista palvelua, suurasiakasosastomme auttaa mielellään. Soita meille numeroon +45 872 44 700.


 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Miksi sinun pitää valita MASCOT® WORKWEAR

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385