MASCOT® WORKWEAR

Helposti tilattavia työvaatteita – MASCOT® SmartStore

Oletko jo MASCOT® SmartStoren käyttäjä? Kirjaudu sisään: www.mascotsmartstore.com

Helpot, virheettömät tilaukset:
Onko uusien työvaatteiden tilaaminen helppoa, nopeaa ja virheetöntä? Näin voi olla, jos tilaat tuotteet MASCOT® SmartStoresta.

Suurille asiakasyrityksille
MASCOT® SmartStore on ihanteellinen ratkaisu suurille ja keskikokoisille yrityksille, jotka tilaavat henkilöstölleen työvaatteita ja varusteita säännöllisesti. Tätä tilaustapaa voi käyttää mihin kellonaikaan tahansa, miltä tahansa Internet-yhteydellä varustetulta tietokoneelta ja mistä päin maailmaa tahansa. Kirjaudu sisään ja tilaa työvaatteet itsellesi tai vaikka koko henkilöstölle parissa minuutissa.

Helppo käyttää ja mukautettavissa
Työvaatteet – joihin voidaan myös painaa yrityksen logo tai nimi ja joiden yhteydessä voidaan käyttää lisäpalveluja – toimitetaan suoraan ovelle. Vaatteet voidaan toimittaa yksilöllisesti pakatussa laatikossa – tarpeittesi mukaan joko yrityksen ovelle tai yksityisosoitteeseen. Tilausjärjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen. Voit pyytää lähintä jälleenmyyjää lisäämään myös muiden valmistajien tuotteita MASCOT® SmartStoreen, jotta voisit tilata kaikki tarvitsemasi varusteet samasta paikasta.

Käytön aloittaminen
Jälleenmyyjä hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ja avustaa palvelun käytön aloittamisessa. Voitte yhdessä jälleenmyyjän kanssa päättää, mikä mallisto palveluun lisätään ja mihin yrityksen logo painetaan. Järjestelmä voidaan mukauttaa täysin yrityksenne tarpeisiin – eri mallistoja eri osastoille, haluamanne osto-oikeushierarkia jne. Tämä säästää aikaa tulevissa tilauksissa. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja aloita palvelun käyttö saman tien. 


 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385