MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® Mobile Showroom

Jos tahdot ostaa työvaatteita helpolla, nopealla ja tehokkaalla tavalla, kutsu MASCOTin esittelyauto vierailemaan yrityksessäsi. MASCOTin myyntiedustajat ovat liikkeellä joka päivä ja tulevat mielellään esittelemään tuotteitamme yhdessä jälleenmyyjän kanssa.

Esittelyautossa on kattava valikoima kulutuksenkestäviä ja toiminnallisia työvaatteita ja turvajalkineita. Tuotteet on valittu toimialasi mukaan, joten joukosta löytyy varmasti juuri oikeanlaisia ratkaisuja myös sinulle ja yrityksellesi.

MASCOTin esittelyautosta on monenlaista hyötyä.Edut asiakkaille:

  


  • Kattava valikoima toimialan mukaan valittuja tuotteita
  • Asiantuntevat työntekijät, jotka osaavat vastata kysymyksiin
  • Mahdollisuus sovittaa vaatteita, tunnustella kankaita ja nähdä väriyhdistelmät
  • Mittauspalvelu oikean koon löytämiseksi
  • Apua logojen ja brodeerausten sijoitteluun
  • Vierailuajankohta sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan
  • Tilauksen tekeminen asiakkaan luona säästää aikaa
  • Yhteys paikalliseen jälleenmyyjäänMASCOT® Mobile Showroom -konsepti on suunnattu käsityöläis- ja rakennusalalla sekä teollisuudessa toimiville yrityksille.

Tahtoisitko paikallisen jälleenmyyjän tai MASCOTin myyntiedustajan käymään? Kirjoita osoitteeseen mobileshowroom@mascot.dkniin saat lisätietoa.

Olemme valmiina tulemaan luoksesi!

Napsauta tätä ja lue lisää: MASCOT® Mobile Showroom


MASCOTin esittelyauto on ehtinyt käydä jo monessa yrityksessä. Seuraavassa asiakkaat kertovat kokemuksistaan.

”MASCOTin esittelyauto kävi yrityksessämme henkilöstöpalaverin yhteydessä. Kun kokous oli ohi, kaikilta työntekijöiltä oli otettu mitat ja kaikki olivat sovittaneet vaatteita. Jatkossa tilaukset on helppo tehdä verkkokaupassa. MASCOTin esittelyauto tekee työvaatteiden hankkimisesta helppoa ja kätevää.”Bio Supply, Tanska

”Todella nerokasta, että tuotteet tulevat autossa asiakkaiden luokse! Valikoima on laajempi kuin jälleenmyyjien luona. Vaatteita oli mukava kokeilla, kun samalla sai myyjältä hyviä neuvoja. Säästimme sekä aikaa että rahaa.Aalborgin yliopisto, Tanska

”Hyvä, että MASCOTin esittelyauto kävi luonamme, koska jälleenmyyjällä ei ole yhtä suurta valikoimaa varastossa. Käynnin yhteydessä pystyimme tutustumaan materiaaleihin, keskustelemaan tarpeistamme ja koostamaan meille sopivan malliston. Iso plussa siitä, että saimme otettua mitat kerralla kaikilta työntekijöiltä ja omissa tiloissamme.”
Selmer Volkswagen, Tanska

”Esittelyauto on hyvä keksintö, koska sen mukaan mahtuu sekä erikokoisia että eri materiaaleista valmistettuja tuotteita. Kun työntekijät pystyvät sovittamaan tuotteita heti, vältämme väärinkäsitykset.”
Comfort Units, Tanska

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385