MASCOT® WORKWEAR

Työvaatteet & jalkineet

Etsi tuotevalikoimastamme itsellesi parhaiten soveltuvat työvaatteet. MASCOTin tuotevalikoima kattaa kaiken tarvittavan työvaatteista ja turvajalkineista asusteisiin. Tutustu vasemmalla oleviin luokkiin, jos haluat lisätietoja ja ohjeita tai jos haluat etsiä ideoita rakennusalaan, teollisuuteen ja muihin toimialoihin liittyvien kuvien avulla.

Voit myös halutessasi siirtyä suoraan tuotehakuun. Voit etsiä ja vertailla tuotteita sekä katsella 360-asteisia tuotekuvia.

Toimitamme työvaatteita kaikille toimialoille. Jos tarvitset jotakin muuta, ota meihin yhteyttä oikealla olevien linkkien avulla. Nauti!

Vaatteet

Löydät varmasti MASCOTin laajasta tuotevalikoimasta erinomaisia työvaatteita, turvajalkineita ja muita tuotteita. MASCOT on toimittanut useiden vuosien ajan turvavaatteita, jalkineita ja tavallisia työvaatteita kaikille toimialoille ja kaikenlaisille yrityksille. Valikoimamme on suunnattu käsityöläisammateissa sekä palvelu-, kuljetus- ja teollisuusaloilla työskenteleville. Oikeilla MASCOT-työvaatteilla voit tuntea olevasi paremmin osa työpaikkaasi. Laatu on MASCOTille kaikki kaikessa, ja siksi käytämmekin TENCELin®, Coolmaxin®, Corduran® ja monien muiden hyviä kangaslaatuja. Tee löytöjä suuresta työvaatteiden, turvavaatteiden, turvajalkineiden ja asusteiden valikoimastamme. MASCOT tarjoaa kaikille parhaat tuotteet keskittyen mukavuuteen, istuvuuteen, laatuun ja muotoiluun. Valmistamme tuotteemme TESTED TO WORK -iskulauseeseemme luottaen. Valikoimastamme löytyy vain läpikotaisin testattuja työhousuja ja -takkeja sekä turvajalkineita ja muita tuotteita. Hyödynnämme laboratoriotestejä, käyttäjätestejä, laadunvalvontaa ja paljon muuta valitessamme turva- ja työvaatteidemme valmistamiseen käytettäviä kankaita. Huomaat välittömästi, että MASCOTin työvaatteet, turvavaatteet ja turvajalkineet on TESTED TO WORK.
 

TESTED TO WORK

Tuoteluettelo

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385