MASCOT® WORKWEAR

Työvaatteiden asusteet

MASCOTille on tärkeää varmistaa tuotteiden hyvä kulutuksenkestävyys ja mukavuus päästä varpaisiin sisäpintaa ja ulkopuolta myöten. MASCOT ei tarjoa käyttäjille ainoastaan työvaatteita ja turvajalkineita. Voit täydentää vaatekaappiasi myös laajalla valikoimalla työvaatteiden asusteita, joista jokainen tekee arkipäivästäsi entistä mukavampaa, helpompaa ja käytännöllisempää.

Valikoimastamme löydät muun muassa useita vöitä, pipoja, sukkia ja riipputaskuja. Tuotteissa on neutraalit värit ja ne on valmistettu kulutuksenkestävistä materiaaleista, minkä ansiosta asusteet kestävät yhtä kauan käytössä kuin työvaatteesikin. Erilaiset työvaatteiden asusteet on suunniteltu eri tarkoituksiin ja eri aloille, aina tarpeen mukaan. Kun napsautat tiettyä tuotetta, näet siitä lyhyen kuvauksen sekä sen, mihin käyttötarkoitukseen asuste sopii parhaiten.

 

Vyöt, polvipehmusteet, sukat ym

MASCOTilla voit valita työvaatteisiisi monia erittäin toiminnallisia asusteita. Jos säilytät työskennellessäsi paljon työkaluja housuntaskuissa, vyötärölle kiinnitettävä vyö voi auttaa kantamaan niiden painoa. Jos taas työskentelet polviasennossa, polvipehmusteet ovat tärkeä lisävaruste, joka suojaa kehoasi fyysiseltä kuormitukselta. Jos korvasi palelevat, MASCOTilla on laaja valikoima erilaisia pipoja ja irrotettavia huppuja useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Työvaatteiden asusteet saattavat ratkaista monta haastetta, joita päivittäin kohtaat työssäsi, ja siksi niiden merkitystä ei tule aliarvioida. Kaikkien MASCOT-asusteiden mallit vaihtelevat, joten voit luoda itsellesi juuri sellaisen ilmeen kuin itse haluat.

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385