MASCOT® WORKWEAR

Sukat

Olemme koonneet sinulle sukkaohjelman, jonka avulla on mahdollista valita huippulaatuisia sukkia jokaiseen työtilanteeseen. Jotta mukavuus olisi taattu koko päiväksi, tulee työssä käytettävien sukkien olla paremmin kulutusta kestäviä ja paremmin pehmustettuja sekä istua jalkaan paremmin kuin tavalliset sukat. Sen vuoksi MASCOT hyödyntää parhaita raaka-aineita ja teknologiaa.

Sukkien tulee käsitellä kosteutta

Jaloista vapautuu kosteutta. Sukkien tehtävä on käsitellä kosteutta niin, että jalat eivät tunnu märiltä ja sen seurauksena kylmiltä. Synteettisestä materiaalista valmistetut sukat kuljettavat hien tehokkaasti pois iholta ja kuivuvat nopeasti. Jos kosteus pääsee helposti ulos kengästä, on synteettinen materiaali selvä valinta.

Sukkien tulee säädellä lämpöä

Villaa sisältävät sukat ovat tavallisesti paksumpia ja siksi lämpimämpiä. Lisäksi villan kosteutta ja lämpöä säätelevät ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Villa voi imeä itseensä valtavan määrän kosteutta, eikä se tunnu vettä hylkivän pintakerroksensa ansiosta märältä ihoa vasten. Villa säilyttää lämpöä säätelevän ominaisuutensa myös märkänä. Lisäksi paksut sukat helpottavat mahdollisiin känsiin kohdistuvaa painetta.

Sukkien seasons
ECS

Kaikki MASCOTin sukat on varustettu ECS-ominaisuudella (Ergonomic Comfort Support). Se on teknologia, jossa sukkiin asetetaan pehmeitä vahvistuksia niihin kohtiin, joissa jalalle on erityisesti hyötyä mukavuutta lisäävistä pehmusteista. Näitä kohtia ovat esim. kantapää ja varpaat tai koko jalkapohja. Useissa malleissa on myös erityismuotoillut, tietyistä kohdista pehmustetut sukat sekä oikealle että vasemmalle jalalle.

left right

Sukat, jotka on rakenteeltaan ja istuvuudeltaan suunniteltu erityisesti oikealle ja vasemmalle jalalle.

Moisture Management

Materiaali (esim. COOLMAX®) imee kosteutta ja siirtää sen pois iholta. Kun kosteus siirtyy pois iholta, hengittävyys säilyy ja jalat pysyvät kuivina.

COOLMAX socks

COOLMAX® on kosteudensiirron markkinajohtaja. COOLMAX® siirtää kosteuden nopeasti pois jalkojen iholta ja levittää sen suuremmalle alueelle, josta se haihtuu nopeammin. COOLMAX®-sukat ovat pehmeät, hengittävät ja nopeasti kuivuvat.

 

 

 

Hyviä vinkkejä sukkien valintaan

 

Siinä missä kengät tai saappaat huolehtivat jalkojen tuesta ja vakaudesta, on sukkien tehtävä huolehtia miellyttävästä tunteesta iholla. Sukkien tärkeimmät tehtävät ovat lämmönsäätely, kosteuden käsittely ja sen varmistaminen, että jalat voivat hyvin jalkineissa. Ja mukavuus on tärkeää silloin, kun käytät työsukkiasi 10–12 tuntia päivässä.

 

Valitse oikea koko

 

Kenkiä valitessa halutaan usein, että niissä on hyvin tilaa jaloille. Sukkia valitessa tulisi ajatella päinvastoin. Hyvä työsukka istuu tiiviisti jalassa ja myötäilee jalan muotoa elastisen materiaalinsa ansiosta. On melkein parempi valita hiukan liian pieni kuin hiukan liian suuri sukka. Sillä jos sukka on löysä, se rypistyy kengän sisällä, mikä aiheuttaa helposti rakkoja. Ota huomioon, että paksuilla sukilla on tapana löystyä enemmän kuin ohuilla sukilla.

 

 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385