MASCOT® WORKWEAR

Alusvaatteet

MASCOT auttaa sinua valitsemaan oikein – mukavuutta jokaiseen päivään.

Oikeanlaisten alusvaatteiden valitseminen on haasteellista ja vaihtoehtojen määrä voi hämmentää. Alimpana kerroksena alusvaatteet ovat kuin toinen iho, ja niiden tulee olla erittäin miellyttävät, pehmeät ja joustavat. Kosteutta tehokkaasti siirtävät ja nopeasti kuivuvat kankaat sekä eristävät ominaisuudet tekevät alusvaatteista hyvät päällä.

Alusvaatteet

MASCOT esittelee uuden, innovatiivisen värikoodatun konseptin, joka auttaa sinua valitsemaan nopeasti kaikkein tehokkaimman ratkaisun. Se on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua täydellisen tuotteen löytämisessä, sillä jokainen pakkaus kuvaa selkeästi alusvaatteiden ominaisuuksia ja materiaaleja.
Uudet alusvaatepakkaukset on jaettu seitsemään eri värikategoriaan, joiden jokainen väri edustaa sillä merkityn tuotteen ainutlaatuisia ominaisuuksia. PUNAINEN ja ORANSSI ovat värejä kylmempien olosuhteiden alusvaatteille, jotka ovat eristäviä, nopeasti kuivuvia ja kosteutta siirtäviä. VIHREÄ tarkoittaa jokapäiväisiä perustuotteita, kun taas SINISEN eri sävyt merkitsevät lämpimimpien päivien alusvaatteita: antibakteerisia, antistaattisia, kosteutta siirtäviä ja/tai UV-säteilyltä suojaavia.

Alusvaatteet pakkaus

MASCOTin monitoiminnalliset alusvaatteet ovat mukavia ja joustavia sekä kosteutta vähentäviä ja lämpöä eristäviä. MASCOTin monitoiminnalliset alusvaatteet valmistetaan innovatiivisista materiaaleista, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä kehosi kanssa lämpötilaa ja kosteutta säädellen sekä eristäen. Ne varmistavat, että kehosi pysyy mukavuusalueellaan koko päivän huolimatta siitä, kuinka liikut ja minkälaisessa ympäristössä työskentelet.

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385