MASCOT® WORKWEAR

Lämpöalusvaatteet

Talvella pakkasella ulkotöissä työskentelevien on tärkeää käyttää kosteutta siirtävää vaatekerrosta, joka pitää kehon kuivana koko työpäivän ajan. MASCOTin valikoiman miellyttävät lämpöalusvaatteet vievät vähän tilaa ja soveltuvat käytettäviksi sisäkerroksena muiden työvaatteiden alla. MASCOTin lämpöalusvaatteet vaihtelevat malleiltaan ja laadultaan.

MASCOTin lämpöalusvaatteet sisältävät sekä eristäviä että kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, jotka pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana. Lämpöalusvaatteiden tehtävänä on siirtää kosteus nopeasti pois iholta seuraavaan vaatekerrokseen, jotta sisäkerros ei tuntuisi kylmältä ja märältä. MASCOTin monet lämpöalusvaatteet sisältävät COOLMAX®-materiaalia, joka siirtää erittäin tehokkaasti kosteutta pois iholta. Lisäksi COOLMAX®-materiaali tekee lämpöalusvaatteista nopeasti kuivuvia, minkä ansiosta käyttäjä ei vilustu. Näin vaatteiden käyttömukavuus pysyy parhaana mahdollisena työpäivän aktiivisuustasosta riippumatta.

Monet MASCOTin lämpöalusvaatteet on valmistettu joustavasta materiaalista, joka mukautuu kehon liikkeisiin ja tarjoaa optimaalisen liikkumisen vapauden. MASCOTin lämpöalusvaatteet ovat saumattomia eikä niissä ole sisäpuolelle ommeltuja lappuja, joten ne eivät myöskään hierrä liikkumisen aikana. Lämpöalusvaatteita on saatavilla sekä lyhyt- että pitkähihaisina malleina ja neutraaleissa väreissä, joita ovat musta, laivastonsininen ja harmaa. Mikäli tarvitset työssäsi erityisen hyvää suojaa kylmyydeltä, valikoiman ainoa monisuojaava lämpöalusvaate on ominaisuuksiltaan antistaattinen ja palamista hidastava. Lisäksi se on hyväksytty asiaankuuluvien standardien mukaisesti.

Lämpöalusvaatteet - MASCOT® CROSSOVER

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385