MASCOT® WORKWEAR

Dyneema®

Dyneema® on erittäin kestävä kuitu, jota käytetään monilla toimialoilla, joilla materiaalin vahvuus on ratkaiseva tekijä. Nyt myös MASCOTin uudet polvitaskut voidaan lisätä niiden tuotteiden joukkoon, joista Dyneema® tekee poikkeuksellisen kestävät.

 

Dyneema® – terästäkin vahvempi kuitu
Dyneema®, the world’s strongest fibre™ – materiaali, jossa hyvä kulutuksenkestävyys ja keveys yhdistyvät. Sen ominaisuudet ovat tärkeitä työvaatteissa, joissa mukavuus on etusijalla ja kestävyyden tulee olla itsestäänselvyys.

Dyneema® on täysin luonnollinen
Dyneema® on supervahva mutta kevyt kuitu. Dyneema®-kuitua saa sekä mustana että valkoisena. Musta väri on integroitu kuidun sisään eikä vain lisätty pintakerrokseksi, josta tuote altistuu kulutukselle kaikkein eniten. Mustasta Dyneema®-kuidusta valmistetut kankaat säilyttävät siksi värinsä myös useiden tuntien käytön jälkeen.

 

Erityinen yhdistelmä takaa uskomattoman kulutuksenkestävyyden
Ominaisuudet, kuten joustavuus, hyvä kulutuksenkestävyys ja keveys, ovat työvaatteissa erityisen tärkeitä. Tuotteet, joissa on käytetty liikkumisen vapautta lisäävää ja erinomaisen kulutuksenkestävyyden säilyttävää kuitua, sopivat parhaiten monta tuntia päivässä käytettäviksi työvaatteiksi. Käyttäjä voi luottaa siihen, että työvaatteet kestävät. Liikkumisen vapauden tulee olla rajoittamaton, materiaali ja toiminnot eivät saa haitata käyttäjää ja tuotteen tulee kestää monien tuntien työpäivät ja työskentelyn muun muassa polviasennossa.

Dyneema® on kuitu, joka selviää edellä mainituista haasteista, ja siksi MASCOTin uusien polvitaskujen materiaali on kehitetty erityisestä Dyneema®-kuidun sekä CORDURA®- ja Kevlar®-materiaalien sekoitteesta, joka nostaa kulutuksenkestävyyden aivan uudelle tasolle. Lisäksi polvitaskun materiaali on joustavaa, jotta käyttäjän mukavuus ei rajoittuisi.

Löydät MASCOTin erityistä CORDURA®-, Kevlar®- ja Dyneema®-sekoitetta sisältävät polvitaskut MASCOT® ADVANCED -malliston kaksista housuista ja yksistä shortseista.

Dyneema® ja Dyneema®, the world’s strongest fiber™ ovat DSM-yhtiön rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tavaramerkkien käyttö on kielletty ilman erillistä lupaa.

 

 

Dyneema®-kuidun ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä erityisen sopivan mm. seuraaviin tuotteisiin:

 

• Siimat
• Viillonkestävät käsineet
• Laivojen köydet
• Lentorahdin kuormalavojen verkot.

 

Ja nyt löydät Dyneema®-kuitua myös joidenkin MASCOTin housumallien polvitaskuista.

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385