MASCOT® WORKWEAR

Kevlar®

MASCOT käyttää tuotteissaan Kevlar®-materiaalia vahvistaakseen alueita, joista työvaatteet kuluvat erityisen paljon. Kevlar® on markkinoiden yksi vahvimmista materiaaleista pistonkestävyydeltään, ja siksi MASCOT käyttääkin sitä muun muassa taskujen pohjissa ja yksittäisten housujen polvivahvikkeissa. Kevlar®-materiaalin käyttö pidentää työvaatteiden toimivuutta, kestävyyttä ja laatua.
Hyvä kulutuksenkestävyys on yksi tärkeimmistä seikoista työvaatteita valittaessa. Kevlar®-materiaalia käytetäänkin useissa MASCOTin tuotteissa, sillä Kevlarin® ominaisuudet ovat ainutlaatuisia moniin muihin kankaisiin verrattuna. Kevlar® on erittäin vahva kuitu, joka muihin materiaaleihin yhdistettynä vahvistaa joka päivä erityisen paljon kulutukselle alttiiksi joutuvia alueita. Sitä voi olla muun muassa taskujen pohjissa, joissa säilytetään usein teräviä työkaluja ja ruuveja, sekä sellaisten housujen polviosissa, joita käytetään epätasaisilla pinnoilla polviasennossa työskenneltäessä.

 

 

 

Turvallisuus ja vahvuus monella toimialalla
Kevlar®-kuitu on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on tarpeeksi vahvaa pysäyttääkseen niin luodit kuin veitsetkin. Usein Kevlariin® viitataan materiaalina, joka on viisi kertaa terästä vahvempaa. Materiaalilla on useita käyttötarkoituksia, ja sitä hyödynnetään myös luodin- ja pistonkestävissä liiveissä, joita sotilaat ja poliisit käyttävät. 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 

Mittatasku Kevlar®-vahvikkeilla.

 

Napsauta kuvaa ja katso kaikki MASCOTin tuotteet Kevlar®-vahvikkeilla. 

 

Kevlar®-polvitaskut.

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385