PrimaLoft banner
MASCOT® WORKWEAR

PrimaLoft®

PrimaLoft® on ainutlaatuinen, eristävä materiaali, joka pitää käyttäjän lämpimänä ja on samalla kuitenkin kevyt. MASCOT käyttää PrimaLoft®-materiaalia useissa toppa-, softshell- ja pilottitakeissaan.

Enää sinun ei tarvitse rehkiä liikaa pysyäksesi lämpimänä kylmässä ja kosteassa talvisäässä. MASCOT on integroinut tunnettua, eristävää Primaloft®-materiaalia useisiin kylmän vuodenajan tuotteisiinsa. Materiaalia käytetään erilaisissa takeissa, joissa sen tarkoitus on pitää käyttäjänsä lämpimänä pakkasen purressa ulkopuolella.

PrimaLoft® on ainutlaatuinen yhdistelmä kuituja, jotka antavat pehmeälle vanumateriaalille erittäin kevyen ominaispainon. Siksi takki on kevyt, mutta pitää samalla käyttäjän lämpimänä myös kosteissa olosuhteissa. Kevyen painonsa ansiosta PrimaLoft® toimii poikkeuksellisen hyvin myös pukeutumisen keskikerroksena, sillä se vie vain vähän tilaa kokoon puristettuna. PrimaLoft® on pehmeä ja hengittävä materiaali, ja se siirtää tehokkaasti kosteutta, joten käyttäjä ei palele hikoilun jälkeen. MASCOT käyttää PrimaLoft® Black Insulation Ecoa, joka on valmistettu vähintään 60-% kierrätysmateriaaleista.

MASCOT-takit, joissa on Primaloft®-materiaalia

MASCOT on toistaiseksi integroinut Primaloft®-materiaalia neljään kylmän vuodenajan takkimalliin: kahteen toppatakkiin, yhteen softshell-takkiin ja yhteen pilottitakkiin useissa eri väreissä. MASCOT® Erding- ja MASCOT® Palencia -toppatakkeja voi käyttää joko sellaisinaan tai keskikerroksena kuoritakin alla. MASCOT® Tolosa -pilottitakki on PrimaLoft®-eristyksen lisäksi EN 342 -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se suojaa erittäin hyvin kylmältä ja on tuulen- ja vedenpitävä. (EN 343).

Pidä itsesi kuivana

 

Kun tavallinen takki kastuu, siitä tulee painava, mikä estää käyttäjää liikkumasta vapaasti. Mutta jos takissa on PrimaLoft®-eristys, voit jatkaa työskentelyä ongelmitta, sillä materiaalin erittäin tiiviit kuidut hylkivät vettä, joten takki pitää sinut kuivana ja säilyttää silti eristävät ominaisuutensa myös hyvin kosteissa olosuhteissa. Katso tästä, kuinka vesi ei pysty läpäisemään materiaalia:

 

 

PrimaLoft logo

Kehitetty amerikkalaisille sotilaille

 

PrimaLoft®-teknologia on alun perin kehitetty amerikkalaisille sotilaille, jotka tarvitsivat uniformuihinsa vettähylkivän synteettisen vaihtoehdon hanhenuntuvalle. Nykyisin materiaalia käyttävät myös metsästäjät, extreme-lajien harrastajat ja ulkoilijat ympäri maailman. PrimaLoft®-materiaalin kehittäneellä yrityksellä on 25 vuoden kokemus, ja se on nykyisin kansainvälisesti tunnettu, johtava innovatiivisten mukavuusratkaisujen valmistaja.

 

Näin MASCOT tekee yhteistyötä PrimaLoft®-valmistajan kanssa.

 

PrimaLoft® – Feel the performance, kaikissa säissä ja kaikissa tilanteissa

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Puh. +45 8724 4700 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385