MASCOT® WORKWEAR

Yleiskatsaus suojavaatteisiin

MASCOTilla on markkinoiden monipuolisin suojavaatevalikoima. Siksi olemmekin jakaneet sen osiin, jotta siitä saisi helpommin hyvän yleiskuvan. Kaikki tuotteemme ovat EN ISO 20471/EN 471 -sertifioituja. Saat täältä lisätietoja siitä, miten voit yhdistelemällä saada 3-tason luokituksen täyttävän vaatetuksen.
MASCOT® SAFE SUPREME

MASCOT SAFE SUPREME
Laaja mallisto markkinoiden turvallisimpia HI-VIS-vaatteita, EN ISO 20471. Useita yhdistelymahdollisuuksia sekä malliston sisällä että muiden mallistojen kanssa. Nyt myös turvavaatteille uusia, ainutlaatuisia toimintoja ja yksityiskohtia. Upea istuvuus ja kulutuksenkestävyys kaikissa työntekotilanteissa.
Tuotteet: Laaja mallisto, jossa on iso valikoima sekä työvaatteita että talvivaatteita kuudessa eri väriyhdistelmässä joko fluoresoivalla punaisella, keltaisella tai oranssilla.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat sekä rakennusalan ja julkisen sektorin työntekijät. Ihmiset, jotka tarvitsevat fluoresoivia työvaatteita kaikkina vuorokauden aikoina. Soveltuu erityisesti ihmisille, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan turvallisuuden, näkyvyyden ja liikkumisvapauden suhteen.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE SUPREME -mallistosta.

MASCOT® SAFE LIGHT

MASCOT SAFE LIGHT
EN ISO 20471 -hyväksytyt HI-VIS-työvaatteet. Mallistosta löydät erittäin kilpailukykyiseen hintaan toiminnalliset, kaksiväriset fluoresoivat työvaatteet, jotka ovat sekä turvallisia että mukavia.
Tuotteet: Laaja valikoima kulutuksenkestäviä tuotteita yhteensopivissa väreissä ja kaikissa HI-VIS-väreissä, joita ovat keltainen, oranssi ja punainen. Kaikki kaksiväriset tuotteet, kuten työhousut, työtakit, softshell- ja pilottitakit, voidaan joustavasti yhdistää yksivärisiin t-paitoihin, poolopaitoihin tai fleecetakkeihin tai jonkun muun malliston, kuten esim. MASCOT® SAFE SUPREME, tuotteisiin.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat sekä rakennusalan ja julkisen sektorin työntekijät. Ihmiset, jotka tarvitsevat fluoresoivia työvaatteita kaikkina vuorokauden aikoina.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE LIGHT -mallistosta.

MASCOT® SAFE CLASSIC

MASCOT SAFE CLASSIC
Yksivärisiä, heijastavia perusvaatteita. Täydentävät erityisen hyvin MASCOTin muita mallistoja. Yksinkertainen, klassinen leikkaus ja istuvuus.
Tuotteet: Yksivärisiä vaatteita ja paljon erilaisia yläosia. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Pääkohderyhmä: Urakoitsijat ja julkisen sektorin yritykset (muiden työvaatteiden täydennykseksi).
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE CLASSIC -mallistosta.

MASCOT® SAFE ARCTIC

MASCOT SAFE ARCTIC
Yksivärisiä, heijastavia talvivaatteita. Lämpimänä pysymiseen näkyvyydestä tinkimättä. Yksinkertainen, klassinen leikkaus ja istuvuus.
Tuotteet: Yksivärisiä, lämpimiä talvivaatteita. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Pääkohderyhmä: Urakoitsijat ja julkisen sektorin yritykset.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE ARCTIC -mallistosta.

MASCOT® SAFE YOUNG

MASCOT SAFE YOUNG
Tämä punaisten, antrasiitinharmailla kontrasteilla varustettujen heijastavien vaatteiden valikoima täyttää kaikkein tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset. Huippuluokan suunnittelua ja aavistuksen verran vinossa olevat heijastimet. Erinomainen istuvuus saa vaatteet tuntumaan heti omilta.
Tuotteet: Monipuolinen valikoima kesä- ja talvivaatteita. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu ja useimmissa on lisäksi likaa hylkivä Teflon®-pinta, joka pitää vaatteet näkyvinä pidempään.
Pääkohderyhmä: Urakoitsijat, rakennusalan työntekijät ja julkisen sektorin yritykset. Heijastavia vaatteita päivä- tai yötöissä tarvitsevat.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE YOUNG -mallistosta.

MASCOT® SAFE AQUA

MASCOT SAFE AQUA
Yksivärisiä, vedenpitäviä ja heijastavia sadevaatteita.  Puettavissa nopeasti näkyväksi suojaksi työvaatteiden päälle.
Tuotteet: Sadetakki, sadehousut ja sadehaalarit. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Pääkohderyhmä: Ulkotöitä tekevät, joiden tarvitsee käyttää heijastavia EN 471 -vaatimukset täyttäviä vaatteita.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE AQUA -mallistosta.

MASCOT® SAFE COMPETE

MASCOT SAFE COMPETE
Heijastavia oransseja ja keltaisia vaatteita, joissa on neljä kontrastivärivaihtoehtoa. Tyylikäs leikkaus ja suunnittelu. Tukee yrityksen profiilia. Kilpailukykyinen kaikilla tasoilla.
Tuotteet: Kattava mallisto ¾-pituisia ja muita housuja sekä lappuhaalareita. Kahdeksan värivaihtoehtoa. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu ja monissa on lisäksi likaa hylkivä Teflon®-pinta.
Pääkohderyhmä: Urakoitsijat, rakennusalan työntekijät ja julkisen sektorin yritykset. Heijastavia vaatteita päivä- tai yötöissä tarvitsevat.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE COMPETE -mallistosta.

MASCOT® SAFE IMAGE

MASCOT SAFE IMAGE
Heijastavia, likaisiin olosuhteisin sopivia oransseja ja keltaisia vaatteita, joissa laivastonsiniset kontrastit.
Tuotteet: Kaksiväriset työvaatteet ja talvitakit. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Pääkohderyhmä: Ympäri vuorokauden työskentelevät urakoitsijat ja ne, jotka toisinaan tarvitsevat heijastavia vaatteita.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® SAFE IMAGE -mallistosta.

MASCOT® MULTISAFE

MASCOT MULTISAFE

Ainutlaatuinen yhdistelmä turvallisuutta, parhaita toimintoja ja erinomaista mukavuutta. Antistaattinen, hapolta suojaava ja paloa estävä. Monisuojaava vaate – suojaa myös hitsauskipinöiltä ja valokaarilta.
Tuotteet: Laadukkaita korkeasti sertifioituja HI-VIS- ja tavallisia tuotteita Valikoima sisältää alusasuja, perustuotteita, talvivaatteita ja työvaatteita.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Teollisuuden ja huoltoalojen työntekijät, esim: öljy-, kaasu- ja tuuliteollisuus. Sähköasentajat sekä henkilöt, jotka käsittelevät työssään satunnaisesti hiiltä tai happoja.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® MULTI SAFE -mallistosta.

 

MASCOT® SAFE

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385