MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® SAFE LIGHT

Tyylikkäitä, toiminnallisia ja mukavia HI-VIS-työvaatteita

MASCOT® SAFE LIGHT -malliston tuotteet on testattu työpaikolla ennen tuotantoa. Testaajat ovat käyttäjiä, jotka korkean turvallisuuden lisäksi vaativat päivittäin hyvää istuvuutta, tyylikästä muotoilua ja helppokäyttöisiä toimintoja. MASCOT® SAFE LIGHT -mallisto ei ole ainoastaan markkinoiden turvallisin, vaan siinä on otettu huomioon myös toiminnallisuus, mukavuus ja muotoilu. Työvaatteet ovat lisäksi erittäin kulutuksenkestäviä, mikä pidentää turvavaatteiden käyttöikää.

Mallisto on varustettu korkealaatuisilla heijastimilla, jotka kestävät useita ja toistuvia pesuja, ja useat tuotteet on testattu 75 kertaa pesussa, mikä on standardin vaatimuksia enemmän. Tuotteissa on lisäksi erittäin hyvä värinkesto-ominaisuus pesujen jälkeen.

Tyylikkäät uudet värit
MASCOT® SAFE LIGHT -malliston tuotteita on saatavilla kuudessa tyylikkäässä väriyhdistelmässä, joista löytyvät kaikki HI-VIS värit eli keltainen, oranssi ja punainen. Mallistossa on uusia väriyhdistelmiä, kuten esimerkiksi fluoresoiva oranssi yhdistettynä sammalenvihreään. Tuotteiden tummat kontrastivärit on sijoitettu käytännöllisesti sinne, mistä tuote altistuu eniten kulutukselle ja lialle – esim. vatsan päälle ja hihansuihin. Tämän toinen tärkeä merkitys on siinä, että fluoresoivat värit eivät likaannu nopeasti ja kadota fluoresoivaa ominaisuuttaan, jonka tarkoitus on pitää käyttäjä turvassa.

Markkinoiden parasta turvallisuutta
Kaikki MASCOT® SAFE LIGHT -malliston tuotteet on hyväksytty uusimman turvallisuusstandardin EN ISO 20471:n mukaisesti. Tuotteissa on eri turvallisuusluokkia, ja jos sinä tai työntekijäsi tarvitsette luokan 3 vaatteita, ne saavutetaan usealla eri tavalla. Voitte valita joko malliston talvitakin, jonka turvallisuusluokka on 3. Tai voitte valita vaatesetin, jolle sertifiointiviranomaiset ovat antaneet luokan 3 sertifioinnin. Kaikkia MASCOTin turvavaatemallistoja, joilla on EN ISO 20471 -sertifiointi, voi yhdistellä keskenään. Yksinkertaisen kirjainjärjestelmän avulla voit kätevästi nähdä, mitä tuotteita voit yhdistää esimerkiksi saadaksesi luokan 3 mukaisesti sertifioidut vaatteet.

  • MASCOT® Safe Light - All products
  • MASCOT SAFE LIGHT let konkurrencedygtig arbejdstøj
  • MASCOT SAFE LIGHT let konkurrencedygtig arbejdstøj
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385