MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® SAFE SUPREME

Vuoden 2015 HI-VIS-mallisto, joka on sekä turvallinen että tyylikäs ja mukava
MASCOT® SAFE SUPREME -mallistosta löydät HI-VIS-vaatteet niille, jotka vaativat turvavaatteiltaan jotain aivan erityistä. Mallistossa on korkea turvallisuusluokitus, tyylikäs muotoilu, hyvä liikkumisen vapaus ja kaikki toiminnot, joita saattaa tarvita. Mallisto on suunnattu käsityöläisille ja urakoitsijoille, jotka käyttävät turvavaatteita, mutta eivät halua tinkiä mukavuudesta, ulkonäöstä tai toiminnoista. Mallisto sisältää sekä työvaatteita että talvivaatteita kuudessa eri kaksivärisessä yhdistelmässä. Valitse omasi vaihtoehdoista, joissa on kaikki fluoresoivat värit: punainen, keltainen tai oranssi. Sen lisäksi mallistossa on monia yhdistelymahdollisuuksia muiden mallistojen kanssa, esim. MASCOT® SAFE LIGHT ja MASCOT® HARDWEAR.

Laaja valikoima kokoja

Uusi mallisto sopii kaikille työntekijöille koosta riippumatta, sillä se on saatavilla kolmessa eri vakiolahkeenpituudessa ja jopa 17 eri vyötärönympärysmitalla lahkeenpituutta kohden.

Markkinoiden parasta turvallisuutta

MASCOT® SAFE SUPREME -malliston tuotteet ovat markkinoiden turvallisimpia, ja ne on hyväksytty uusimman turvallisuusstandardin EN ISO 20471:n mukaisesti. Mallistosta löydät selvästi näkyviä vaatteita kaikissa kolmessa turvallisuusluokassa. Vaatteisiin on lisätty heijastimia paremman näkyvyyden saavuttamiseksi standardin kuvailemissa olosuhteissa.

Erittäin hyvä kulutuksenkestävyys

Malliston vaatteisiin on käytetty yhtä MASCOTin kaikkein kulutuksenkestävimmistä ja testatuimmista kangaslaaduista – nro 860:aa. Tämän kankaan ulkopuoli on polyesteriä, joka tekee siitä erittäin kulutuksenkestävän, ja sisäpuoli puuvillaa, joka tekee vaatteen miellyttäväksi yllä. Sen lisäksi vaatteet hylkivät erittäin tehokkaasti likaa, sillä kankaassa on Teflon®-käsittely. Tuotteiden taskuihin, polviin ja hihansuihin on ommeltu Cordura®-lisävahvikkeet, sillä tuote altistuu kulutukselle näistä kohdista eniten. CORDURA® on seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla. Se tekee yhdessä kolminkertaisten ompeleiden kanssa vaatteesta erittäin kulutuksenkestävän, mikä pidentää tuotteen käyttöikää ja vähentää vaatteiden uusimisen tarvetta.

Rento ja hoikentava muotoilu

Koko mallistolle on ominaista visuaalisesti hoikentava muotoilu sekä moderni ja rento ilme. Se näkyy hihojen tummissa raidoissa, hoikentavissa viistoissa heijastinraidoissa vatsan kohdalla ja tyylikkäissä, tunnistettavissa taskujen muotoilun yksityiskohdissa.
Katso esimerkkejä MASCOT® SAFE SUPREME -mallistosta täältä. Yksittäisten tuotteiden kohdalta voit myös katsella videoita niistä.
  • Safety clothes - MASCOT® Supreme
  • MASCOT supreme hi-vis arbejdstøj - sikkerhed
  • MASCOT SAFE SUPREME hi-vis arbejdstøj gul sikkerhed
  • MASCOT SAFE SUPREME hi-vis arbejdstøj gul sikkerhed
 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385