MASCOT® WORKWEAR

Huomioshortsit

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää työskenneltäessä liikenteen tai koneiden läheisyydessä. MASCOT tarjoaakin siksi toimialansa suurimman valikoiman fluoresoivia suojavaatteita, jotka tekevät käyttäjästään näkyvän sekä päivänvalossa että pimeällä ympäri vuoden. MASCOTin huomioshortsit sopivat käytettäviksi lämpiminä kuukausina turvallisuudesta tinkimättä. MASCOTin valikoiman huomioshortsit soveltuvat erityisesti ulkona rakennustyömailla työskenteleville.

Noudata turvallisuusvaatimuksia

Työpaikan turvallisuusluokitukset täyttyvät MASCOTin heijastinshortsien avulla. MASCOTin kaikki huomioshortsit on nimittäin hyväksytty kansainvälisen EN ISO 20471 -standardin luokan 1 mukaisesti. Korkeamman turvallisuusluokituksen saat yhdistämällä huomioshortsit ja fluoresoivista materiaaleista valmistetun T-paidan tai takin. Saat MASCOTin kirjainjärjestelmää käyttämällä nopean yleiskatsauksen siitä, miten voit yhdistää fluoresoivat shortsit muihin tuotteisiin korkeamman turvallisuusluokituksen saamiseksi.

MASCOT® Townsville

Istuvuus ja käyttömukavuus etusijalla

MASCOT® SAFE -malliston huomioshortsit on valmistettu fluoresoivista materiaaleista. Itsevalaiseva huomioväri tekee käyttäjästään näkyvän päivänvalossa. Kaikkiin shortseihin on kiinnitetty heijastimia, jotka varmistavat käyttäjän näkymisen pimeydessä. Lisäksi kaikissa MASCOTin hi-vis-valikoiman shortseissa on Teflon®-käsittely, mikä tekee niistä likaa hylkiviä ja auttaa näin näkyvyyden parantamisessa. Parhaan kestävyyden takaamiseksi shortseissa on kulutuksenkestävä kolmoistikattu sauma sekä lahkeissa että haaroissa. Jos haluat säilyttää shortseissasi työkaluja, matkapuhelinta tai silmälaseja, älä epäröi. MASCOTin huomioshortsit on varustettu kaikilla tarvittavilla taskuilla ja yksityiskohdilla, kuten säädettävillä vasaralenkeillä, mittataskuilla ja tiukasti suljettavilla taskuilla.

Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385