Footwear
MASCOT® WORKWEAR

Turvajalkineet

Turvajalkineet voivat olla ratkaiseva tekijä siinä, päättyykö työpäivä hyvin vai huonosti. Jos pudotat jotain painavaa tai astut naulaan, oikeiden turvajalkineiden ansiosta et välttämättä huomaa sitä lainkaan.

Hyväksytyissä turvajalkineissa on nimittäin useita eri turvallisuuselementtejä. Välipohja estää terävien esineiden pääsyn pohjan läpi ja kärkivahvike suojaa painolta, iskuilta ja putoavilta esineiltä. Liukastumista estävät ulkopohjat pitävät pystyssä epätasaisilla ja liukkailla alustoilla. MASCOTilta löydät myös kemikaaleilta ja kuumuudelta eristäviä sekä antistaattisia kenkiä. Käytä tuotehaun kriteerejä löytääksesi tarvitsemasi ominaisuudet. Vertaa ja tarkastele turvajalkineiden, turvasandaalien ja turvasaappaiden valikoimaa.

  • Tatra MASCOT Footwear Fit

Kaikissa MASCOTin turvajalkineissa on täysin turvallinen välipohja ja kärkivahvike sekä turvaluokitus S1P tai S3. S3-luokan kengät ovat vedenpitäviä, joten etsi tätä merkkiä, jos teet töitä sateessa tai veden äärellä työpäiväsi aikana.


Kokonainen päivä turvajalkineissa voi olla koettelemus, jos turvajalkineet eivät ole mukavat jalassa. Siksi MASCOTin tavoite on valmistaa asiakkailleen markkinoiden mukavimpia turvajalkineita, turvasaappaita ja turvasandaaleja. Tästä löydät iskunkestävät, kävellessä mukavat ja oikean kokoiset turvajalkineet.


Turvajalkineiden lisävarusteet


Jotta turvajalkineet ja -saappaat olisivat mahdollisimman mukavat ja tukevat päivittäisessä työssä, on tärkeää, että niiden lisävarusteet ovat myös kaikkein parhaita. MASCOT tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, kuten pohjallisia, nauhoja ja kyllästyssuihkeita. Hoida turvajalkineitasi ja turvasaappaitasi hyvin, jotta ne tuottaisivat sinulle pitkään iloa.

 

Have a safe day!

Luettelo

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385