Footwear
MASCOT® WORKWEAR

MASCOTin turvajalkineet esittely


ENERGY-malliston todella mukavan tuntuisissa turvajalkineissa jalat pääsevät liikkumaan vapaasti. Lisäksi iskuja tehokkaasti vaimentava ETPU-pohja vähentää kovien alustojen selälle ja jaloille aiheuttamaa kuormitusta. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -jalkineet on tehty mahdollisimman mukaviksi. Koska kaikki päkiäosan materiaalit ovat erittäin taipuisia, kengät mukautuvat jalan liikkeisiin ja tukevat niitä. Lisäksi kengät kuuluvat markkinoiden kevyimpiin. Niissä ei ole ollenkaan painavaa metallia, sillä varvassuoja on komposiittimateriaalia ja naulasuoja tekstiiliä.
Lue lisää ja katso kuvia MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-mallistosta

MASCOT® FOOTWEAR FLEX

MASCOT FOOTWEAR FLEX

FLEX-mallisto merkitsee vapautta jaloillesi. Vapaus merkitsee useiden tuntien mukavuutta jalkoja väsyttämättä. Kengän takaosa tukee ja antaa vakautta jalalle samalla, kun jalan etuosan liikkeille on hyvin tilaa. Jalkineet on lisäksi varustettu sisäpohjalla, jossa on optimoitu, lättäjalkataipumusta ehkäisevä jalkaholvin tuki. FLEX-malliston jalkineissa astelet pehmeästi ja mukavasti. Pohja on erittäin iskunkestävä, ja muu kenkä taipuu joustavasti jalan liikkeiden mukana. Lisäksi kengät painavat vain vähän. Nämä turvajalkineet ovat yhdet markkinoiden kevyimmistä. Lue lisää ja katso kuvia MASCOT® FOOTWEAR FLEX-mallistosta.

MASCOT® FOOTWEAR DYNAMIC

MASCOT FOOTWEAR DYNAMIC

DYNAMIC on optimaalinen valinta aktiiviseen työpäivään, joka vaatii jalkineilta sekä kulutuksenkestävyyttä että mukavuutta. Mallit on varustettu kestävällä kärkivahvikkeella (ProNose), joka on täysin välttämätön, jos työssä täytyy polvistua usein. Jalat nauttivat ergonomisesti suunnitellusta istuvuudesta, jonka ansiosta jalkine kestää voimakasta taivutusta ja liikettä ilman, että kärkivahvike tai muut turvaosat vahingoittuvat. Jalkineiden ulkonäkö on urheilullinen, ja niissä on tehokas iskunvaimennus ja läpinäkyvä pohja, joka ei jätä jälkiä alustaan.

MASCOT® FOOTWEAR FIT

MASCOT FOOTWEAR FIT
FIT-mallisto takaa optimaalisen istuvuuden. Jalkineet tukevat ja istuvat hyvin jalan takaosasta. Samalla kengän etuosaan jää hyvin tilaa, joten varpaat ja jalan etuosa voivat liikkua vapaasti. FIT-mallit ovat lisäksi kevyitä, hyvin iskunkestäviä ja joustavia, joten turvajalkineet tuntuvat mukavilta koko pitkän työpäivän.

MASCOT® FOOTWEAR TECH

MASCOT FOOTWEAR TECH
TECH-mallisto sisältää mukavia jalkineita, jotka sopivat käsityöaloille, kevyeen rakentamiseen, logistiikkaan ja kevyeen teollisuuteen. Jalkineissa on erittäin joustava ja liukastumista estävä PU/kumipohja. Pohjan sisällä on vakauttava ydin (lenkkituki), jonka ansiosta kengät ovat vakaat epätasaisellakin alustalla. Vakauttavan materiaalin keskellä on vaahtomuovipehmuste, joka yhdessä pohjan ja sisäpohjallisen iskunvaimennuksen kanssa tekee kävelystä mukavaa. Pohja kestää lisäksi jopa 300°C kontaktikuumuutta.

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

MASCOT FOOTWEAR INDUSTRY
INDUSTRY-mallisto tarjoaa tukevia ja kulutuksenkestäviä jalkineita ulkotöihin. Jalkineet on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta betonilattioilla ryömittäessä sekä viemäriputkistossa tai muissa vastaavissa ympäristöissä työskenneltäessä. Jalkineet on tarkoitettu äärimmäisiin olosuhteisiin, ja siksi niiden pohja on vahvaa PU/kumiseosta, joka kestää yli 300°C kontaktikuumuuden. Kestävän ProNose-kärkivahvikkeen ansiosta jalkineet ovat erittäin tukevat polvillaan työskenneltäessä. Lisäksi pohja estää tehokkaasti liukastumista, ja sen muoto on erityisesti suunniteltu siten, että lika ja multa eivät tartu pohjaan sen taipuessa kävelyn aikana.

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

FOOTWEAR CLASSIC
Kaikkien turvallisuusominaisuuksien lisäksi CLASSIC-malliston jalkineissa on erittäin mukava istuvuus. Lisäksi tässä mallistossa on malleja sinulle, joka haluat hieman keskimääräistä leveämmät jalkineet. Jalkineet on tehty joustavasta materiaalista, joka tekee kävelemisestä miellyttävää. Jaloille antaa vakautta epätasaisilla alustoilla myös pieni, jäykkä tukikappale pohjan takaosan sisällä. CLASSIC-mallisto on tarkoitettu monenlaisiin työtehtäviin ja ammatteihin käsityöaloilla ja kevyen rakentamisen parissa, joissa työskennellään sekä sisällä että ulkona.

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES

MASCOT FOOTWEAR ACCESSORIES
Jalkineiden hoito asianmukaisilla tuotteilla pidentää niiden käyttöikää.

 

Have a safe day!

Luettelo

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385