Footwear
MASCOT® WORKWEAR

Turva- ja työjalkineiden turvaluokitukset

Turvajalkineet jaetaan eri luokkiin – esimerkiksi S1P tai S3 – niiden tarjoamasta suojasta riippuen. Täällä kerromme lyhyesti, mitä kukin turvaluokka sisältää. Näet luokkien kuvaukset napsauttamalla niitä.

S1P S3
Hyväksytty standardin EN ISO 20345:2011 mukaan
Naulasuoja
Varvassuoja
Pitävä pohja
Öljyn- ja bensiininkestävä pohja
Iskunvaimennus
Antistaattinen
Hengittävä
Vettä hylkivä normin mukaisesti  

Kaikkien MASCOTIN® JALKINEIDEN mukavuus on huippuluokkaa. MASCOTin laajasta tuotevalikoimasta löytyy turvajalkineita useille eri toimialoille, ja niissä on paljon muitakin ominaisuuksia kuin mukavuus. Tästä syystä olemme jakaneet jalkineemme eri turvaluokkiin sen mukaisesti, millaisia yhteisiä ominaisuuksia eri jalkineilla on. Turvaluokat on lueteltu alla kattavimmasta suppeimpaan.

S1P

Täysi turva: Välipohjalla ja kärkisuojalla varustetut kengät ja saappaat. Eivät hylji vettä.
Vaihtoehdot: Erittäin monipuolinen valikoima kenkiä ja sandaaleita. Saatavilla myös saapasvaihtoehto ja naisten malleja. Kärkivahvikkeella tai ilman, erilaisia kiinnitystapoja, monia leveyksiä ja useita eri materiaaleja. Kaikki mallit tuntuvat erittäin mukavilta jalassa.
Pääkohderyhmä: Erittäin vankkoja jalkineita sisätöissä, kesäisin tai satunnaisissa ulkotöissä mihin vuodenaikaan tahansa tarvitsevat.
Tutustu S1P-turvaluokan jalkinemallistoon

S3

Täysi turva: Vettä hylkivät ja vedenpitävät jalkineet sekä välipohjalla ja kärkisuojalla varustetut saappaat.
Vaihtoehdot: Erittäin laaja valikoima kenkiä ja saappaita joko kärkivahvikkeilla tai ilman. Erilaisia kiinnitystapoja, useista eri materiaaleista valmistettuja vedenpitäviä tai vettä hylkiviä jalkineita. Joissakin jalkineissa on Vibram®-pohja ja ne kestävät jopa 300 asteen lämpöä. Kaikilla jalkineilla on erittäin mukava kävellä.
Pääkohderyhmä: Ulkotöitä tekevät, jotka tarvitsevat erittäin vankkoja jalkineita, joita voi käyttää myös sateella. Kärkivahvikkeilla varustettuja kenkiä ja saappaita käyttävät erityisesti ne, jotka joutuvat usein työskentelemään polvillaan.
Tutustu S3-turvaluokan jalkinemallistoon

 

Luettelo

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385