MASCOT® WORKWEAR

Jalkineiden lisävarusteet

Jalkasi ja turvajalkineesi altistuvat päivittäin tuulelle, sateelle ja ympäröiville olosuhteille. MASCOT tarjoaakin laajan valikoiman jalkineiden lisävarusteita, jotka tekevät työskentelystä miellyttävämpää. Kuten muissakin kengissä, mukavuus on tärkeää myös turvajalkineissa, joita käytetään monta tuntia joka ikinen päivä. Jos kengät puristavat tai jos jalat kipeytyvät parin tunnin työskentelyn jälkeen, työpäivä voi tuntua todellista pidemmältä.

Lisämukavuus on saavutettavissa monella tavalla. Jalkineiden lisävarusteiden valikoimasta löydät muun muassa pohjallisia, jotka lisäävät kenkien käyttömukavuutta. Pohjalliset ovat iskunkestäviä, mikä on tärkeää erityisesti kovilla alustoilla kuten betonilattialla työskenneltäessä. Lisäksi kaikki pohjalliset on valmistettu hengittävästä materiaalista, joten jalat eivät kastu hiestä lämmetessään. Löydät tarpeisiisi sopivat pohjalliset jalkasi koosta riippumatta. MASCOT tarjoaa pohjallisia ko’oissa 35–48 sekä kahdessa eri leveydessä, jotta kaikille löytyisi sopiva laadukas pohjallinen.

Pidennä turvajalkineiden käyttöikää

Jos haluat varmistaa työjalkineittesi pitkän käyttöiän, ota tavaksesi huoltaa kenkiä alusta alkaen. Siksi MASCOTin jalkineiden lisävarusteisiin kuuluu useita eri hoitotuotteita. Niitä ovat muun muassa kyllästävä suihke ja kenkien hoitoaine, joka vahvistaa kengän pintaa ja suojaa sitä rasvalta ja lialta. Hoitoaineiden kengän pintaan aikaansaama kerros suojaa myös vedeltä ja säilyttää samalla kengän hengittävyyden.

Jos kengännauhasi sattuu katkeamaan, voimme olla avuksi myös siinä. MASCOTin jalkineiden lisävarusteiden valikoimaan kuuluu myös erittäin kulutuksenkestävä polyesteristä valmistettu kengännauha. Tuote on saatavilla neljässä eri pituudessa.

 

Have a safe day!

Luettelo

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385