Footwear
MASCOT® WORKWEAR

Turvajalkineet

freedom for your feet
Mukavat turvajalkineet ovat erittäin tärkeät, jos teet ruumiillista työtä sekä kävelet ja seisot useita tunteja päivittäin. MASCOTin tavoite on valmistaa maailman mukavimpia, käyttäjien tarpeita vastaavia turvasandaaleja, -kenkiä ja -saappaita.
  • Tatra MASCOT Footwear Fit
MASCOTin turvajalkineet eivät ole pelkästään mukavia. Turvajalkineiden ensisijainen tarkoitus on auttaa työskentelemään vahingoittumattomana, vaikka varpaiden päälle putoaisi jotain painavaa tai vaikka astuisit naulaan. Niissä on kaikki turvajalkineilta vaadittavat turvallisuusominaisuudet, jotka suojaavat käyttäjää vahingoittumiselta. Turvajalkineissa on välipohja, joka estää teräviä esineitä läpäisemästä kengän pohjaa, ja varpaiden yllä oleva kärkivahvike antaa suojaa, jos jalan päälle putoaa jotain painavaa. Lisäksi turvajalkineissa on joko S1P- tai S3-sertifiointi. Jos työskentelet märissä olosuhteissa tai sateessa, valitse S3-sertifioidut vettähylkivät jalkineet. MASCOTin turvajalkineiden pohja on tehty liukastumista estävästä materiaalista, joten pysyt hyvin pystyssä liukkailla tai epätasaisilla alustoilla. MASCOT valmistaa myös antistaattisia sekä kemikaaleja että kuumuutta kestäviä turvajalkineita, ja kaikki turvajalkineet on tehty laadukkaista ja kulutuksenkestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Valikoimastamme löydät erilaisilla kiinnitystavoilla varustettuja turvajalkineita, turvasandaaleja ja turvasaappaita, jotka vaimentavat iskuja ja tukevat jalkaa työsi edellyttämällä tavalla. Käytä tarkennettua tuotehakua löytääksesi tarpeitasi vastaavat turvajalkineet.
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385