MASCOT® WORKWEAR

MASCOTin työvaatteiden esittely

MASCOTin tuotevalikoima on jaettu eri käyttäjien tarpeita vastaaviin ryhmiin. Löydä omaan työhösi ja tyyliisi sopivat vaatteet tutustumalla mallistoihimme. Voit myös tehdä tyylistäsi yksilöllisemmän yhdistelemällä eri mallistojen tuotteita.

MASCOT ADVANCED
Mullistava työvaatemallisto, jossa on käytetty johdonmukaisesti stretch-materiaaleja. Tämä luo erinomaista mukavuutta ja liikkumisen vapautta. Suunniteltu ja testattu selviytymään työpäivästä missä tahansa säässä – kylmässä, lämpimässä, tuulessa ja sateessa.
Tuotteet: Housuissa ja shortseissa neljään suuntaan joustavaa stretch-materiaalia. Kaikkiin vuodenaikoihin sopivia yläosia sekä erilaisia tuotteita sisä-, väli- ja ulkokerroksiin.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Rakennus- ja käsityöläisaloilla uutterasti töitä tekevät, intohimoiset ihmiset, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan.
Lue lisää ja katso kuvia MASCOT® ADVANCED -mallistosta.
Lue lisää Pukeudu kerroksittain -mallistosta

MASCOT® UNIQUE

MASCOT UNIQUE
Aivan uudenlaisia kaksivärisiä työvaatteita.  MASCOT Unique on tyylikkäästi istuva mallisto, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen työpäivään. Malliston kestävät työvaatteet on valmistettu miellyttävästä Tencel®-kankaasta ja ne voidaan pestä teollisesti.
Tuotteet: MASCOTin kattavimpiin kuuluva valikoima, jossa on kahdeksan kaksiväristä ja kaksi yksiväristä vaihtoehtoa. Loputtomasti mahdollisuuksia työ- ja päällysvaatteiden yhdistelyyn.
Pääkohderyhmä: Teollisuuden ja rakennusalan työntekijät.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® UNIQUE -mallistosta.

MASCOT® LIGHT

MASCOT LIGHT
Kevyin kokonainen mallisto valikoimassamme – ja hintahaitarin edullisemmasta päästä. Tuotteet on testattu läpikotaisin istuvuuden, yksityiskohtien ja kulutuksenkestävyyden osalta niiden kevyestä painosta huolimatta. Mallisto on suunniteltu erityisesti teollisuuden käyttöön, ja tuotteet soveltuvat teollisuuspesuun.
Tuotteet: Mallistossa on valikoima kaksivärisiä tuotteita, kuten esimerkiksi työhousuja, työtakki ja softshell-takki. Valitse kahdesta väriyhdistelmästä: koboltti/tumma laivastonsininen tai tumma antrasiitti/musta. Useita selkeitä yhdistelymahdollisuuksia – myös muiden mallistojen kanssa.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikkien teollisuudenalojen työntekijät sekä ihmiset, jotka työskentelevät korkeammissa lämpötiloissa.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® LIGHT -mallistosta

MASCOT® HARDWEAR

MASCOT HARDWEAR
Laaja valikoima kestäviä, modernisti istuvia työvaatteita. Paljon liikkumisvaraa ja rennon raju tyyli.
Tuotteet: Shortsit, 3/4-pituiset housut ja muut eripituiset työhousut. Kaikentyyppiset yläosat työkaluliiveistä talvitakkeihin. Kaikissa ergonominen leikkaus ja moderni istuvuus.
Pääkohderyhmä: Rakennusalan työntekijät. Ne, jotka haluavat tuoda oman tyylinsä huomaamattomasti esiin. Myös naisille sopivia malleja.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® HARDWEAR -mallistosta.

MASCOT® AQUA

MASCOT AQUA
Vedenpitäviä sadevaatteita. Kaksi eri leikkausta ja laatua. Puettavissa nopeasti työvaatteiden päälle.
Tuotteet: Sadetakit, sadehousut ja sadehaalarit.
Pääkohderyhmä: Kaikki ulkoilmassa työskentelevät.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® AQUA -mallistosta.

MASCOT® CROSSOVER

MASCOT CROSSOVER
Kaikki tärkeimmät työvaatteet yhdessä mallistossa.
Tuotteet: T-paidat, college-paidat ja poolopaidat muodikkailla yksityiskohdilla tai ilman, sekä alusasut, joissa monenlaisia ominaisuuksia, esimerkiksi kosteudenpoisto, antibakteerisuus, eristävyys ja nopea kuivuminen.
Pääkohderyhmä:  Kaikki ammattiryhmät. Alusasut soveltuvat erityisesti kylmissä olosuhteissa työskenteleville ja paljon liikkuville.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® CROSSOVER -mallistosta.

MASCOT® INDUSTRY

MASCOT INDUSTRY
Teollisuuden työntekijöiden ja teollisten pesuloiden unelmamallisto. Mukavia vaatteita, jotka säilyttävät muotonsa, värinsä ja laatunsa useankin teollisen pesukerran jälkeen.
Tuotteet: Kattava teollinen mallisto, jossa on kolme eri sarjaa: puhtaasta puuvillasta, kanavakankaasta sekä klassisesta toimikassidoksesta valmistetut vaatteet. Kevyitä, tavallisia vaatekappaleita kaikkiin vuodenaikoihin, ja paksumpia ja lämpimämpiä vaatteita talvikauteen.
Pääkohderyhmä: Kaikkien teollisuudenalojen ammattilaiset.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® INDUSTRY -mallistosta.

MASCOT® ROCKS

MASCOT ROCKS
Muodikkaita ja kestäviä työvaatteita, jotka on valmistettu perinteitä uudistavista kankaista.
Tuotteet: Viilentävästä Tencel®-kankaasta valmistetut työhousut, joissa sellaisia muodikkaita yksityiskohtia kuin renkaanjäljet. Takit, jotka pitävät kylmän loitolla, mutta ovat samalla tyylikkäitä.
Pääkohderyhmä: Rakennusalan työntekijät ja muotitietoisesti pukeutuvat.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® ROCKS -mallistosta.

MASCOT® IMAGE

MASCOT IMAGE
Euroopan ensimmäinen, uraauurtava kaksiväristen työvaatteiden mallisto. Laaja valikoima ja paljon yhdistelymahdollisuuksia.
Tuotteet: Suuri valikoima perinteisiä, klassisesta toimikassidoksesta valmistettuja kaksivärisiä vaatteita.
Pääkohderyhmä: Lähes kaikkien teollisuudenalojen työntekijät ja käsityöläiset.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® IMAGE -mallistosta.

MASCOT® ORIGINALS

MASCOT ORIGINALS
Laaja valikoima perinteisiä työvaatteita. Monet vaatteet ovat osoittaneet arvonsa vuosien saatossa ja ovat edelleen monien käyttäjien suosiossa.
Tuotteet: Perinteiset työ- ja talvivaatteet haalareista pilottitakkeihin. Useita eripaksuisesta tikkikankaasta valmistettuja malleja monissa eri väreissä.
Pääkohderyhmä: Kaikki toimialat ja käyttäjät, jotka arvostavat perinteisiä, kestäviä työvaatteita.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® Originals -mallistosta.

MASCOT® YOUNG

MASCOT YOUNG
Tyylikkäästi istuvia, moderneja vaatteita, jotka antavat liikkumisvaraa. Uudenlaisia värejä oranssilla kontrastiompeleella. Kestäviä, liikkumiseen suunniteltuja vaatteita.
Tuotteet: Shortsit, ¾-pituiset housut ja muut eripituiset työhousut. Kaikentyyppiset yläosat työkaluliiveistä talvitakkeihin. Kaikissa ergonominen leikkaus ja erinomainen istuvuus.
Pääkohderyhmä: Rakennusala. Eri värivaihtoehtoja arvostaville ja niille, jotka tarvitsevat työvaatteisiinsa liikkumisvaraa. Myös naisille hyvin istuvia malleja.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® YOUNG -mallistosta.

MASCOT® FRONTLINE

MASCOT FRONTLINE
Kevyitä, tyylikkäitä ja edustavia työvaatteita, jotka istuvat erittäin hyvin. Sopii myös naisille.
Tuotteet: Housut, joissa hillitysti yksityiskohtia. Laaja valikoima hyvin istuvia yläosia.  Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti naisille.
Pääkohderyhmä: Palvelu- ja kuljetusalan työntekijät, asentajat ja insinöörit. Ne, joiden täytyy pukeutua edustavasti ja jotka tarvitsevat oikein sijoitettuja, tilavia taskuja.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® FRONTLINE -mallistosta.

MASCOT® CONCEPT

MASCOT CONCEPT
Pieni, kevyt mallisto, joka soveltuu erittäin hyvin toistuvaan teolliseen pesuun.
Tuotteet: Kevyestä kankaasta valmistetut työtakit, työhousut ja lappuhaalarit.
Pääkohderyhmä: Teollisuuden työntekijät.
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® CONCEPT -mallistosta.

MASCOT® MINI

MASCOT MINI
Lasten työvaatemallisto pikkutyöläisille, jotka haluavat pukeutua kuin isä tai äiti.
Tuotteet: Erittäin kestävät housut, softshell-pusero, takki ja liivit.
Pääkohderyhmä: Lapset
Lisätietoja ja kuvia MASCOT® MINI -mallistosta.


MACMICHAEL on MASCOTin itsenäinen tuotemerkki. MACMICHAEL on hyvä ja helppo vaihtoehto muille työvaatteille ja turvajalkineille. MACMICHAEL-tuotteissa edullinen hinta yhdistyy MASCOTin vuosikymmenten kokemukseen työvaatteiden ja turvajalkineiden suunnittelusta.
Tuotteet: Mallistossa on laaja tuote- ja värivalikoima.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Teollisuuden eri ammattiryhmät.
Lue lisää ja katso kuvia MACMICHAEL® WORKWEAR -mallistosta.

 

Tuoteluettelo

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385