MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED

MASCOT® ADVANCED on täydellinen kevyiden ja erittäin joustavien työvaatteiden mallisto. Mallisto on suunnattu käyttäjille, joiden vaativat ja vauhdikkaat työpäivät asettavat tiukkoja vaatimuksia työvaatteiden mukavuudelle ja toiminnoille. MASCOT® ADVANCED -tuotteet joustavat sataprosenttisesti neljään suuntaan ja ovat erittäin kestäviä.

MASCOT® ADVANCED merkitsee täydellistä liikkumisen vapautta. Tuotteet on suunniteltu kerrospukeutumiseen ja vastaamaan kaikkiin työpäivän aikana eteen tuleviin haasteisiin. MASCOT® ADVANCED -malliston erityispiirre on se, että hyvin joustavat tuotteet ovat lisäksi kevyitä ja erittäin kulutuksenkestäviä. Työvaatteiden ei tarvitse olla painavia kestääkseen pitkään käytössä.Useita yhdistelymahdollisuuksia
Mallisto sisältää paljon erityyppisiä tuotteita, minkä ansiosta voit muokata asuasi sekä kuhunkin työpäivään että lämpötilan vaihteluihin sopivaksi. Kosteutta siirtävä alin kerros, keskimmäisen kerroksen eristävä neuletakki, fleecepusero tai lämpötakki sekä päällimmäiseksi kerrokseksi puettava tuulen- ja vedenpitävä takki takaavat toimivan lämmönsäätelyn.
Ergonominen istuvuus keskiössä
MASCOT® ADVANCED -malliston tuotteet ja niiden yksityiskohdat on suunniteltu istumaan mahdollisimman ergonomisesti. Tämän vuoksi housujen taskut on integroitu vaatteeseen eikä lisätty jälkikäteen. Integrointi ei takaa ainoastaan täydellistä istuvuutta vaan myös optimaalisimmat toiminnot. Tuloksena on vaatteet, joita tuskin huomaat ylläsi.

MASCOT-stretch – ainutlaatuinen liikkumisen vapaus
MASCOT® ADVANCED -mallistossa on useita sataprosenttisesti joustavia työhousuja, joissa on tilaa kaikille liikkeillesi. Niissä on ainutlaatuinen liikkumisen vapaus, eivätkä ne kiristä tai hierrä. Monikäyttöisessä kankaassa keveys yhdistyy hyvään kulutuksenkestävyyteen. Lisäksi kangas on vettähylkivää. Pehmeä nurja puoli ja joustava kangas takaavat, että housut ovat melkeinpä huomaamattomat ihoa vasten. Housuja on saatavilla riipputaskuilla ja ilman sekä ¾-housuina ja shortseina.

Katso kaikki MASCOT® ADVANCED tuotteet

 


Housuissa on tilaa varsin monille työkaluille. Uutuutena taskut on täysin integroitu malleihin. Joustavan materiaalin ansiosta voit täyttää taskut siten, että sisällön määrä ei vaikuta liikkumisen vapauteen.Jätä hyvästit hikoileville polville. Taskuissa on lahkeen sisäpuolella tuuletuskanavat, jotka avaamalla ilma pääsee kiertämään housuissa. Lahkeen sivulla olevan vetoketjun avulla voit lisäksi ottaa polvipehmusteet helposti pois työpäivän aikana. Silloin ne eivät lämmitä turhaan, kun sinulla ei ole niille tarvetta.
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385