MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® CROSSOVER

A World of Styles
Välkommen till en värld av möjligheter att få till de perfekta kläderna för verksamheten. I katalogen finns ett stort urval av T-shirtar, pikétröjor, sweatshirtar och andra överdelar som ni kan kombinera som ni vill för att uppfylla era krav och behov.


Katso kaikki MASCOT® CROSSOVER tuotteet

One-stop-shop
Saat kaikki vaatteet yhdeltä ainoalta toimittajalta. Säästät aikaa, kun voit hankkia vaatteet, kengät ja asusteet samalta varmalta ja nopealta toimittajalta.

Yritysidentiteetti
Vahvista yrityksesi brändiä työvaatteilla, jotka antavat asiakkaille ammattimaisen kuvan työntekijöistä. Ammattimaiset työvaatteet myös lisäävät työntekijöiden yhteenkuuluvuudentunnetta ja ylpeyttä siitä, että he ovat osa yritystä.

Yrityksesi värit
Yrityksillä on tavallisesti jokin tunnusväri, jonka ympärille yritysidentiteettiä halutaan rakentaa. MASCOTin valikoimassa on T-paitoja ja pooloja jopa 23 eri värissä tuotetta kohden. Vaatteeseen voi myös lisätä brodeerauksen tai painatuksen yrityksen värillä
– MASCOT hoitaa sen kätevästi osana tilausta.

Toimintoja kaikille työntekijöille
T-paitojen, poolojen, college-paitojen ja muiden yläosien valikoima on suuri, sillä työntekijöiden tarpeet ovat erilaisia. Siksi jokaisesta tuotekategoriasta löytyy esim. erilaisia istuvuuksia.

Tuotteita kaikkiin tarpeisiin
Tuotteet on jaettu eri kategorioihin sen mukaan, mitä niiltä voi odottaa: PREMIUM, BASIC ja MACMICHAEL. PREMIUM-tuotteet ovat huippulaatuisia sekä materiaaleiltaan että toiminnoiltaan, ja niitä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. BASIC-tuotteet ovat jokapäiväisiä, järkevästi laadukkaita tuotteita. MACMICHAELtuotteet ovat hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä.

 

A World Of Styles

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385