MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® LIGHT

Kevyitä työvaatteita edulliseen hintaan. Ei kompromisseja laadun ja mukavuuden suhteen.

MASCOT® LIGHT on MASCOTin kevyin kokonainen mallisto – sen paino on vain 245 g/m2. Kevyet työvaatteet ovat välttämättömyys, kun työtä tehdään lämpimissä olosuhteissa esimerkiksi teollisuuden suurien, lämpöä tuottavien koneiden läheisyydessä.

Testattu istuvuus
Mallistosta löydät laajan valikoiman kaksivärisiä tuotteita, kuten esimerkiksi työhousuja, työtakin ja softshell-takin. Tuotteet ovat saatavilla kahdessa eri väriyhdistelmässä eli koboltin- ja tummansinisenä tai tummana antrasiittina ja mustana.

Löydä tarkka kokosi
Kun sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi työvaatteissasi, ratkaisevaa on, että löydät koon, joka sopii sinulle parhaiten. Siksi mallistossa on laaja kokovalikoima, ja housuista on myös saatavilla kolme eri lahkeenpituutta vakiona sekä jopa 14 eri vyötärönympärystä kokoa kohden. Vaatteissa on mukava ja testattu istuvuus ja hyvä liikkumisen vapaus.

Laatua rahan vastineeksi
Vaikka mallisto ei ole kallis, sen laadun suhteen ei ole tehty kompromisseja. Tuotteet on valmistettu kulutuksenkestävästä tvillistä. Niissä on myös lisävahvistukset taskuissa ja muissa tärkeissä kohdissa. Tuotteet on sen lisäksi ommeltu vahvalla kolminkertaisella ompeleella niistä kohdista, jotka altistuvat kulutukselle eniten. Kaikki tämä on tehty erittäin korkean laadun ja kulutuksenkestävyyden takia, jotta sinun ja työntekijöittesi ei tarvitse ostaa työvaatteita usein.

MASCOT® LIGHT -malliston yksityiskohdat on suunniteltu työhön, jota tehdään eurooppalaisissa tehtaissa ja tuotantolaitoksissa. Esimerkiksi kaikki napit ja vetoketjut on piilotettu, jotta ne eivät naarmuttaisi työympäristöä. Sen lisäksi tuotteet soveltuvat teollisuuspesuun ja niiden värit ja muoto säilyvät hyvin pesussa.

  • MASCOT® LIGHT - All products
  • MASCOT Light let sommertøj
  • Mascot light - Tøj i grå og sort
  • Let arbejdstøj i sort og grå - MASCOT

Mix & match -vaihtoehdot

Kun valitset MASCOT® LIGHTin, saat samalla käyttöösi lähes loputtoman valikoiman eri yhdistelyvaihtoehtoja. Mallisto on suunniteltu siten, että voit helposti täydentää sitä muista mallistoista turvallisuuden parantamiseksi esimerkiksi vedenpitävillä talvivaatteilla tai yksivärisillä tuotteilla jne.

Ilmeiset mix & match -vaihtoehdot
MASCOT® UNIQUE
Yhdistä suosittuun MASCOT® UNIQUE -mallistoon, jonka 23 kaksiväristä tuotetta kahdeksassa väriyhdistelmässä sopivat MASCOT® LIGHT -malliston väreihin. Mallistosta löydät muun muassa vedenpitäviä talvitakkeja ja paksusta kankaasta valmistettuja housuja.

MASCOT® INDUSTRY
Yhdistä toiseen teollisuuspesuun soveltuvaan mallistoon, jossa on valittavana paljon erilaisia kangaslaatuja. Löydät puhtaasta puuvillasta, tyylikkäästä Canvas-sidoksesta tai klassisesta tvillistä valmistettuja vaatteita.

MASCOT® SAFE LIGHT
MASCOT® LIGHTin sisarmallisto MASCOT® SAFE LIGHT on turvallisuusstandardi EN ISO 20471:n mukainen. Se on suunniteltu samoin kuin MASCOT® LIGHT, ja sitä voi yhdistellä helposti muihin tuotteisiin turvavaateluokitusten 1, 2 tai 3 saavuttamiseksi.

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Puh. +358 753267950 · Faksi  +45 8724 4701 · SE/Y-TUNNUS 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Puh. +45 8724 4700
Faksi  +45 8724 4701
SE/Y-TUNNUS 1386 3385